Hoe te behandelen Low Pulse Rate

In het algemeen, met een lage hartslag betekent dat je perfect gezond. Echter, soms is je hartslag kan gevaarlijk laag geworden. Een normaal, gezond hartslag ligt gewoonlijk tussen 60 en 100 slagen per minuut, maar als je hartslag iets lager of hoger, is er geen noodzaak om onmiddellijk alarm. Een hartslag minder dan 50 slagen per minuut kunnen echter ernstige symptomen, zoals duizeligheid, vermoeidheid, zwakte en zelfs flauwvallen. U kunt ook last ademhalingsproblemen.

Instructies

•  Als u symptomen zoals vermoeidheid, duizeligheid of zwakte ervaart, kan uw hartslag lager dan normaal. U dient medische hulp te zoeken meteen. Wanneer dit soort symptomen gepaard gaan met een langzame polsslag, zou dat een teken van een verstoring in het hartritme, hetgeen kan leiden tot hartstilstand.

•  Uw arts kan dat anders dan een verstoring iets in uw hartritme te bepalen oorzaak is van uw lage hartslag. Andere voorwaarden die uw hartslag kunnen verlagen onder meer problemen met uw schildklier, onderkoeling, ondervoeding, of schade aan het hart, veroorzaakt door een hartaanval. Volg het verloop van de behandeling zal uw arts adviseert als u lijdt aan een van deze voorwaarden.

•  Medicijnen waarvan bekend is dat hartslag vertragen mag worden voorgeschreven door uw arts. Sommige van deze medicijnen zijn onder andere bètablokkers, calciumantagonisten, digitalis, tranquillizers en sedativa. Als uw arts schrijft een medicijn voor uw lage hartslag te behandelen, volg zijn instructies voor de juiste dosering.

Overweeg of u wellicht heeft u zelf per ongeluk krijgt een dubbele dosis van uw reguliere geneeskunde.

•  Als je lage hartslag niet wordt veroorzaakt door een medische aandoening, zal uw arts uw recept medicijnen te controleren om ervoor te zorgen dat je ze correct te nemen. Onjuiste dosering van sommige medicijnen kan een lage hartslag veroorzaken. Als een bijwerking van uw medicatie is lage hartslag, kan uw arts in staat zijn om een ​​alternatief voor te schrijven.

•  Het implanteren van een pacemaker is de meest effectieve behandeling voor een chronisch lage hartslag. Een kunstmatige pacemaker zal uw hartslag, en dus uw hartslag te reguleren, en bewaar deze op een normaal niveau. Implanteren pacemaker vereist chirurgie. Zorg ervoor dat u alle risico's met uw arts te bespreken alvorens te beslissen over deze cursus van de behandeling.