Hoe te behandelen linker atrium Uitbreiding

Linker atriale uitbreiding een belangrijke risicofactor voor atriale fibrillatie, een gevaarlijk en moeilijk te behandelen aritmie van het hart, die iemand kwetsbaar slagen maakt. Linker atrium uitbreiding heeft een sterke band met hoge bloeddruk en obesitas. Dit zijn behandelbare aandoeningen, die veel gemakkelijker worden gecorrigeerd dan atriumfibrilleren, zodat de behandeling van het linker atrium uitbreiding kan een meer ernstige hartaandoening voorkomen.

Instructies

Hoe te behandelen linker atrium Uitbreiding

•  Verminder het gewicht als overgewicht en gezond gewicht te behouden. Obesitas is een belangrijke factor in de ontwikkeling linker atrium uitbreiding.

•  Neem statine geneesmiddelen, onder de zorg van een arts, om het risico op AF (atriale fibrillatie) verminderen. In een studie van 2004 gepresenteerd op het Heart Rhythm Society's 25e Annual Scientific Sessions, vonden de onderzoekers dat statines het risico op AF bij patiënten met linker atrium uitbreiding, vooral mensen boven de 65 jaar.

•  Treat hypertensie. Hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor in de ontwikkeling linker atrium uitbreiding met obesitas. Lichaamsbeweging, gezond eten, niet roken, en het nemen van hoge bloeddruk medicatie zijn allemaal manieren om de behandeling van hypertensie.

•  Neem bètablokkers, onder de zorg van een arts, om atriumfibrilleren te voorkomen wanneer het linker atrium uitbreiding is aanwezig, met name na een hartoperatie. Bètablokkers als veilig en effectief.

•  Neem magnesium, meervoudig onverzadigde vetzuren en corticosteroïden onder de zorg van een arts. Volgens de National Institutes of Health, hoewel niet veel gegevens beschikbaar blijkt ze nuttig zijn in de preventie van AF, samen met bètablokkers.