Hoe te behandelen krampen in de benen met Natuurlijke Home Remedies

Hoe te behandelen krampen in de benen met Natuurlijke Home Remedies

Krampen in de benen zijn zeer pijnlijk en treden meestal plotseling op in de nacht. Hoewel deze aandoening komt vaker voor bij ouderen, kan op elke leeftijd voorkomen. De kramp is gelegen in de kuit en de kleine spieren van de voeten. Onder de mogelijke oorzaken van beenkrampen zijn bloedsomloop, gebrek aan kalium of calcium, gebrek aan beweging, of neurologische redenen. Er zijn kruiden die personen die gevoelig zijn voor krampen in de benen kan helpen.

Instructies

•  Voorraad op bananen. Vanwege gebrek aan kalium in het dieet wordt verondersteld te leiden tot krampen in de benen, wordt gesuggereerd dat personen met krampen in de benen te eten bananen. Bananen zijn zeer rijk aan calcium, maar zijn relatief hoog calorisch, dus mensen met overgewicht moeten stoppen bij een banaan per dag.

•  Brouw sommige kamillethee, roer er wat honing of agave siroop en drink een kop als je krampen. Kamille wordt gezegd om de spieren te ontspannen en de controle van het ontstaan ​​van krampen in de benen.

•  Drink kokoswater regelmatig. Regelmatige inname van veel vocht, en vooral kokoswater, is een andere voedzame middel ter voorkoming van het optreden van krampen in de benen.

•  Eet bosbessen tot krampen in de benen te verlichten. Blauwe bosbes is vergelijkbaar met bosbessen. Het bevat stoffen die niet in tegenstelling tot de chemische stoffen gevonden in spierverslappers. Daarom bosbessen kan nuttig zijn voor verlichting van krampen in de benen zijn.

•  Behandel been krampen met gingko biloba. Ginkgo biloba is een kruidenmiddel dat effectief als krampen worden veroorzaakt door slechte circulatie, zoals perifere vaatziekte van de benen. Dit kruid opent de bloedvaten en stimuleert de bloedstroom naar de benen.

•  verlichten krampen in de benen met gember kruidenthee. Ginger is een andere kruiden remedie voor krampen in de benen wanneer het probleem is een slechte doorbloeding. Het drinken van gemberthee helpt activeert de bloedsomloop.