Hoe te behandelen koortsblaasjes met Acupunctuur

Hoe te behandelen koortsblaasjes met Acupunctuur

Koortslip, ook wel koorts blaren, veroorzaakt door het herpes simplex virus (HSV1). De meeste mensen hebben een HSV1 antilichamen in hun bloed te allen tijde. Het is niet ongebruikelijk om een ​​koortslip na ziek of gaan door een periode van emotionele stress ontwikkelen. Er zijn veel over-the-counter en recept medicijnen die een koortslip kan behandelen. Acupunctuur is een natuurlijk alternatief dat kan worden gebruikt koortslip behandelen. Acupunctuur kan helpen bij het beheren van de pijn geassocieerd met koortsblaasjes, maar ook opnieuw uitlijnen innerlijke balans van het lichaam om stress te verminderen. Minder stress kan betekenen minder koortsblaasjes in de toekomst.

Instructies

•  Praat met uw arts over uw wens om uw koortsblaasjes te behandelen met acupunctuur als u wilt proberen om de afspraken gedekt door uw zorgverzekering krijgen. Sommige verzekeringen kan uw huisarts nodig om u verwijzen naar een specialist.

•  Zoek een gediplomeerd acupuncturist in uw omgeving. De Nationale Commissie Certificering voor Acupunctuur en oosterse geneeskunde (NCCAOM) heeft een doorzoekbare directory van gecertificeerde acupunctuur aanbieders op haar website (zie bronnen hieronder). Zoek op uw postcode, telefoonnummer of een stad en staat.

•  Noteer enkele aantekeningen over het optreden van je koortslip te geven aan de acupuncturist. Factoren die je wilt opnemen zijn hoe vaak je ze te krijgen, wat de pijn voelt ("scherpe", "saai", "straalt" en "constante" zijn nuttig termen) en hoeveel stress je je voelt in je leven wanneer de koude zweren optreden.

•  Eet een kleine maaltijd of snack 2 uur vóór uw eerste afspraak acupunctuur. Een lege maag in combinatie met acupunctuur kan duizeligheid of duizeligheid veroorzaken. Zich te onthouden van het drinken van alcoholische dranken voor uw afspraak.

•  Draag comfortabele kleding met mouwen en broekspijpen die zich gemakkelijk kan worden opgerold. Veel van de drukpunten gebruikt om zowel de pijn en stress geassocieerd koortslip behandeling tussen de knieën en enkels en tussen de polsen en ellebogen.

•  Vermijd inspanning uw lichaam op geen enkele manier voor 2 uur vóór uw afspraak acupunctuur. Dit geldt ook voor zwaar tillen, seksuele activiteit of zelfs alleen maar rondrennen om uw afspraak op tijd te komen. Deze activiteiten verzwakken lichaam en de effectiviteit van de behandeling verminderen.

Hints

  • De effectiviteit van acupunctuur koortslip behandeling is variabel. Als koortslip voort uit een virus, zich ervan bewust dat de acupunctuur niet de koortslip zelf zal genezen. Sommige mensen vinden wat pijnverlichting en vermindering van de emotionele stress die kan leiden tot een koortslip onmiddellijk na een afspraak. Anderen kunnen niet zien de voordelen van de behandelingen voor een aantal sessies.