Hoe te behandelen Kookt Met behulp van Home Remedies

Hoe te behandelen Kookt Met behulp van Home Remedies

Kookt zijn smerig rood, puistje-achtige knopen die worden veroorzaakt door een breuk in de huid die geïnfecteerd raakt. De infectie afkomstig uit bacteriën die zelf werd in een haarfollikel. Kookt kan pijnlijk zijn en worden het meest gevonden op het gezicht, de hoofdhuid, de oksels, schaamstreek, billen en dijen. Ze kunnen echter overal verschijnen. Kookt meestal duren ongeveer twee weken en gedurende die tijd groeien ze snel, vullen met vervelende etter, en afvoer.

Instructies

•  Kook een ½ kopje water in een pot en voeg maïsmeel om een pasta te maken. Breng de maïsmeel pasta aan de kook en dek af met een doek. Houd het toepassen van de maïsmeel pasta totdat de kook komt tot een hoogtepunt en afvoeren. Je hoeft eigenlijk alleen maar opnieuw de maïsmeel plakken om de twee uur.

•  Kook een kopje of een pot gelei in een pot met water voor een paar minuten. Neem een ​​tang om de beker te krijgen of pot zodat je jezelf niet zal branden. Laat de beker of pot koele maar een klein beetje, maar niet te veel of het zal niet werken. U wilt de beker of pot om warm genoeg te zijn, zodat je het kunt gebruiken als een zuig over de kook. Met behulp van een warm kopje of pot als een zuig dan de kook zal het bloed en de circulatie naar de oppervlakte te brengen en te helpen zich te ontdoen van het sneller. Veeg het pus uit de kook zodra het barst.

•  Rol wat spek in zout en wikkel het vlees tussen twee stukken stof. Leg de doek op de kook en herhaal dit totdat de kook komt tot een hoogtepunt en afvoeren. Het vet van het spek en het zout kan de kook brengen tot een hoogtepunt en afvoer zodat het sneller geneest. Wees voorzichtig, want dit rommelig kan krijgen.

•  Kook en schil een ei, nat het witte deel en breng het aan de kook. Bedek dit met een doek. Het wit van de hardgekookte eieren kan de kook brengen tot een hoofd en laat het sneller.

•  Verwarm 1 kopje melk en voeg langzaam 3 theel. zout. Je wilt niet om het zout toe te snel, omdat het de melk stremmen kan maken. Sudderen de melk en het zout gedurende 10 minuten en voeg bloem of brood kruimels te dikken. Breng deze oplossing aan de kook om het half uur tot aan de kook komt tot een hoogtepunt en uitbarstingen. Veeg eventuele pus die naar buiten komt weg.

•  Snijd een dik stuk ui en leg ze op de zweer. Leg een doek over de ui en vervang de ui en de doek om de paar uur of totdat de kook komt tot een hoogtepunt en afvoeren. Nogmaals, veeg de pus weg. De ui heeft antiseptische stoffen en fungeert als een irriterend aan bloed en warmte trekken aan de kook.

•  Neem een ½ tl. van gemalen nootmuskaat en roer het in een warm kopje water en drink het. Nootmuskaat stimuleert de bloedsomloop, waardoor de infectie kan bestrijden in de kook.

Hints

  • Zorg ervoor dat u elke handdoek of doeken die in contact komen met de kook kwam wassen. Als je ze niet wassen, kan de kook terugkomen.
  • Was uw handen voor en na het aanraken van de kook, zodat je het niet zal verspreiden naar een ander deel van het lichaam.
  • Reinig de huid met een antiseptische zeep om de kansen van de kook terugkerende verlagen.
  • Neem een ​​douche in plaats van een bad aan de kook houden zich verspreiden naar andere delen van het lichaam.
  • Laat de kook Knijp niet maakt niet uit hoeveel je wilt. Laat het komen tot een hoofd en afvoer zelf. Als u een kook knijpen of breken het te openen heb je de kans op verspreiding van de infectie te verhogen.
  • Laat over-the-counter medicatie niet te gebruiken om de kook te behandelen. Over-the-counter medicatie de kook kan irriteren en leiden tot het barsten open te vroeg, dus het vergroten van de kans dat de infectie verspreiden en zelfs het krijgen in de bloedbaan.
  • Als de bacteriën uit de besmette kook krijgt in de bloedbaan kan bloedvergiftiging veroorzaken.
  • Als je uiteindelijk knijpen de kook, ook al moet je niet, zorg ervoor dat niet aan de kook te knijpen als het in de buurt van de lippen of neus, omdat de infectie meteen kan gaan naar de hersenen.
  • Heeft uw arts de behandeling van de kook als het echt mals of als een kind of een bejaarde persoon heeft het.
  • Als u symptomen zoals koorts of rillingen, direct een arts, omdat de infectie al kan zijn verspreid.