Hoe te behandelen Jicht Met Kruiden

Jicht patiënten hebben lang gezocht naar een remedie voor de pijnlijke ontsteking van de ziekte veroorzaakt. Jicht is de ophoping van urinezuur in de gewrichten van een persoon, waardoor het moeilijk is voor de persoon aan deze gewrichten bewegen zonder pijn. Gelukkig heeft de natuur er allemaal samen met een ruim aanbod van hulp in de vorm van kruiden geweest. Als u last heeft van deze invaliderende aandoening, probeer dan de volgende stappen om te helpen verlichten uw ongemak.

Instructies

•  Reach for the herb Bromelaïne tijdens een aanval van pijn veroorzaakt door uw jicht leed. Terwijl de meeste patiënten hebben geen idee wanneer een pijnlijke geval van jicht hen zal vinden, sommige hebben succes gehad in het bestrijden met dit kruidensupplement.

•  Maak een combinatie van kruiden-supplementen als je doel is om lang lijden pijn te verlichten en het beheren van uw jicht. Een geweldige mix is ​​extracten van kersen, brandnetel en vitamine C. Het nemen van deze combinatie voor de duur van uw jicht is gevonden nuttig in het verlichten van de pijn.

•  Combineer uw Bromelaïne met Quercitin. Het nemen van een lagere dosering van Bromelaïne met deze andere kruid zal helpen de balans van de langdurige zorg van de jicht, terwijl ruiming tijdelijke pijn veroorzaakt door flare-ups. Quercitin is bekend dat de hoeveelheid urinezuur verlagen lichaam, dat een oorzaak van jicht pijn.

•  Neem lijnzaadolie als je doel is om het ontstoken weefsel te verzachten in je huid. Lijnzaad is een leukotriënen, die uiteraard vindt dit pijnlijke vlees en geeft het reliëf van het verminderen van de niveaus van ontsteking.

•  Drink kruidenthee met hoge niveaus van Cat's Claw en duivelsklauw voor een andere effectieve methode om de term pijn lang geassocieerd met deze aandoening te verminderen. Gewoon met een glas thee per dag kan helpen bij het verminderen van het aantal opflakkeringen en ook de intensiteit te verlagen.