Hoe te behandelen hypertensie tijdens de borstvoeding

Hypertensie wordt gedefinieerd als een verhoogd niveau van de bloeddruk in een persoon. Een vrouw bloeddruk is licht verhoogd voor drie tot vijf dagen na de levering van een kind, maar gaat meestal terug naar normale niveaus kort daarna. Vrouwen die borstvoeding geven en heb hypertensie kan meer moeite produceren genoeg melk voor hun baby. Echter, als je borstvoeding, zijn er verschillende medicijnen die veilig zijn voor u te nemen om uw hoge bloeddruk te behandelen zijn. Daarnaast kunt u een aantal stress-reducerende maatregelen te nemen om te helpen uw bloeddruk te verlagen.

Instructies

•  Start een oefening routine. Een postpartum moeder kan simpele dingen doen, zoals het nemen van een wandeling met de baby in de wandelwagen of het nemen van 5 tot 10 minuten per dag te doen stretching en yoga-oefeningen. Uiteindelijk voegen verhoogd cardio en krachttraining kan ook helpen bij het verminderen van stress en kan helpen een moeder verliest wat "babygewicht" en verminderen haar verhoogde bloeddruk.

•  Ga door met prenatale vitamines. Naast de voordelen baby ontvangen van hen als je verpleegster, de extra vitamine C en E helpen verminderen hoge bloeddruk ook.

•  Blijf bij een gezonde voeding. Vermijd erg vet en zout voedsel en eet een evenwichtig dieet van fruit, groenten, granen en eiwitten. Echter, blijf uit de buurt van een aantal groenten die kunnen leiden tot uw baby te gassy zijn (bloemkool, kool, schotels zwaar in uien of knoflook), omdat ze door de moedermelk.

•  Neem contact op met uw arts over veilig hypertensie medicijnen te nemen tijdens de borstvoeding. Adalat, wordt Procardia, Lopressor, Inderal of Aldomet vaak voorgeschreven door artsen om hoge bloeddruk na de bevalling te behandelen. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven in een normale dosering (typisch 1-2 keer per dag in een pilvorm) en voortgezet tot de bloeddruk beter kan worden bestuurd zonder het gebruik van medicatie.

•  Neem de tijd elke dag om te zitten en te ontspannen alleen. Ook al is het maar vijf minuten, neem de tijd om een ​​pauze te nemen om te gaan zitten, een bad nemen of een boek of tijdschrift te lezen. Het geven van uw lichaam en geest voldoende rust regelmatig zal helpen verminderen uw stress niveaus en uiteindelijk bijdragen tot het verminderen van uw bloeddruk.

Hints

  • Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een voorgeschreven medicijnen, in het bijzonder wanneer de verpleging of zwanger.