Hoe te behandelen huisstofmijtallergie

Huisstofmijten zijn een veelvoorkomend probleem in huizen. Deze plagen te overleven door het eten van dode huidcellen. Hun levensduur is ongeveer 19 dagen en een vrouwelijke mijt kan meer dan 100 eieren leggen. Huisstofmijten leven in gemeenschappelijke plaatsen die regelmatig komen, zoals banken, stoelen, bedden en tapijten. Als u last heeft van huisstofmijtallergie, is het essentieel om uw huis van dit ongedierte te ontdoen om uw klachten te verlichten.

Instructies

•  Weg met mijten leven in beddengoed. De reden waarom huisstofmijt massaal naar beddengoed is besteden we enkele uren per nacht te slapen in dit gebied. Dit laat dode huidcellen, waardoor het een aantrekkelijke plek voor mijten maken. Verander je lakens wekelijks voor huisstofmijt leeft in uw beddengoed te doden.

•  te ontdoen van huisstofmijten leven op uw meubels. Deze plagen zoals meubels om dezelfde reden dat ze graag onze bedden - veel dode huidcellen. Symptomen van uw allergieën kan sterk worden verminderd als u mijten leven in de bekleding te doden. Gewoon stofzuigen deze gebieden wekelijks, en stoom reinigen van uw bekleding een keer per maand.

•  Elimineer huisstofmijt op uw tapijten. Een andere huisstofmijt vriendelijke omgeving is uw tapijt. En dit is vooral het geval als je schoenen te dragen in het huis, die extra "huisstofmijt food" bladeren op uw tapijt. Het wegwerken van deze mijten is eenvoudig; slechts vacuüm minste een tot twee keer per week.

•  Gebruik een stoomreiniger met heet water. Voor degenen huisstofmijt die rond blijven hangen na het stofzuigen, gebruik uw stoomreiniger een keer per maand. Gebruik warm water en een zacht tapijt reinigen shampoo. Zelfs een natuurlijk alternatief als azijn en water zal het lukken.

•  Gebruik bescherming vlooien op uw huisdieren. Huisdieren kunnen worden bij te dragen aan uw huisstofmijtallergie omdat huisstofmijten voeden zich met vlooien. Om dit probleem te elimineren, zet alle dieren in uw huis op vlooienbestrijding.

Hints

  • Als je allergieën niet verbeteren, gebruik dan een huisstofmijt spray. Als u nog steeds klachten ondanks regelmatige reiniging, kunt u overwegen een huisstofmijt spray. Deze zijn te vinden op bouwmarkten. Als je dieren of jonge kinderen in het huis, zorg ervoor om aandachtig te lezen om blootstelling aan chemische stoffen te vermijden. Na het reinigen van uw huis, test voor huisstofmijt. Als uw huisstofmijtallergie voortduren, overwegen het testen van uw huis voor dit ongedierte. Het kopen van een goedkope kit zal u toelaten om verschillende gebieden te testen in het huis om te zien waar de mijten zijn nog steeds slepende.