Hoe te behandelen hoofdluis met azijn

Hoe te behandelen hoofdluis met azijn

Luizen kan heel moeilijk zijn om zich te ontdoen van iemands hoofd. Er zijn honderden remedies voor luizen verwijdering en behandeling, maar slechts een paar zijn legitiem. Azijn zal echt hoofdluis behandelen, mits correct gebruikt. Hier zijn de stappen die nodig zijn om succesvol te behandelen hoofdluis met azijn.

Instructies

•  Warm de azijn en zet het allemaal over het hoofd en de hoofdhuid. Plaats een badmuts over het haar gedurende 30 minuten, zodat de azijn niet kan ontsnappen en de dampen zijn nog bezig de luizen.

•  Dompel een luizenkam in de azijn en kam het door het haar. U kunt een luizenkam bij uw plaatselijke drogist te vinden. Dit zal vernietigen de lijm die de neten gebruiken om aan het haar en de hoofdhuid blijven. Borstel door het haar vaak. U kunt de kam terug in de azijn dopen zo vaak als het je past.

•  Meng de azijn met minerale olie als de neten niet gemakkelijk loskomt. U kunt minerale olie vinden bij uw plaatselijke drogist. Verzadigen het hoofd met dit mengsel en de neten moeten gemakkelijk af en pijn vrij komen. Een douche-cap kan op het hoofd worden geplaatst nadat dit proces ook.

•  Herhaal deze verzadiging en het wassen van het haar met azijn op basis van één nacht tot de luizen volledig zijn verdwenen. Het is geen slecht idee om verder te gaan wassen van het haar op deze manier 3-5 dagen na de luizen zijn verdwenen. Dit wordt gedaan om de luizen niet terug waarborgen. De kammen met de luizenkam kan worden voortgezet zolang u het wassen van de haren op deze manier.