Hoe te behandelen Hand-Voet-klauwzeer

Hand-foot-klauwzeer is ook wel hoef-en-klauwzeer. Het is een virale infectie die zeer besmettelijk bij kinderen. De typische incubatietijd is 3-7 dagen voor breakout's beginnen te verschijnen. De mond is meestal de eerste plaats de blaren beginnen te verschijnen en dan de handen en de voeten. Sinds de hand-voet-klauwzeer is een virale infectie, kun je niet behandelen. Er zijn manieren om de symptomen te behandelen, echter.

Instructies

•  Neem de temperatuur van uw kind. Als uw kind koorts heeft u wilt beheren Advil of Tylenol om de koorts omlaag te brengen. Volg de aanwijzingen op de fles om te weten hoe veel van het geneesmiddel af te zien aan uw kind. Advil lijkt sneller en effectiever te werken dan Tylenol dus misschien wil je dat eerst proberen.

•  Geef uw kind vloeistoffen. Als uw kind heeft zweertjes in de mond, ga je ze wilt aanmoedigen om te drinken. Frisdranken en sappen zal alleen irriteren hun keel dus vasthouden aan water en melkproducten. Vloeistoffen zijn belangrijk in het houden van hun lichaam zo gezond mogelijk, dus het kan natuurlijk de bestrijding van de infectie.

•  Laat uw kind gorgelen. Doctor's raden de ouderwetse zoute water remedie. Zout is uitstekend in het doden van bacteriën en kan de tijd die het duurt voor de zweren te verbeteren verhogen. Uw arts kan ook een product genaamd Magic Mondwater voorschrijven. Het heeft geen genezende werking hebben, maar het is een verdovende oplossing; in principe het is voorgeschreven om te helpen met de pijn. Uw kind kan allebei doen.

•  Houd uw handen en voeten van je kind te allen tijde schoon. U kunt zelfs sommige aloë, dat is een natuurlijke genezer van toepassing. Als u een aloë plant, dat is het beste, maar ze maken een aantal aloë gel verkocht in reformwinkels.

•  Houd uw kind thuis en zo comfortabel mogelijk. Zodra de symptomen verschijnen ze kunnen 5 tot 7 dagen duren om te genezen. Uw kind is besmettelijk en moet thuis weg van andere mensen worden gehouden.

Hints

  • Gebruik Advil en Tylenol voor pijn en koorts. Zodra de pijnstiller begint te werken moet je proberen om je kind te krijgen om iets te eten. Dat is wanneer het het minst pijnlijk te eten zijn.
  • Gebruik geen aspirine bij kinderen onder de leeftijd van 12. Blijf bij Advil of Tylenol.