Hoe te behandelen Gilberts Disease

Er zijn een aantal medische aandoeningen die niet kunnen worden voorkomen, maar in plaats daarvan worden doorgegeven van generatie op generatie genetisch. Eén zo'n aandoening is bekend als syndroom van Gilbert, die de lever aantast. Dit is gewoonlijk een milde aandoening en kan enigszins gemakkelijk worden behandeld.

Instructies

Hoe te behandelen Gilberts Disease

•  Krijg een bloedtest. Uw eerste stap naar de behandeling van de ziekte van Gilbert's is uit te vinden of dat de aandoening waaraan u lijdt. Gilbert kan worden gedetecteerd door een abnormale bloedonderzoek, dus om een ​​bloedtest is de eerste stap behandeling.

•  Let op uw symptomen. Ziekte van Gilbert's manifesteert zich vergelijkbaar met geelzucht, zo merkt als uw huid wordt een gelige kleur of als uw ogen worden abnormaal wit. Vermoeidheid is ook een symptoom van Gilbert's en merken deze symptomen zal u helpen om de ziekte van Gilbert's te behandelen.

•  Zoek de onderliggende oorzaak van uw geelzucht. Dit kan is meestal de belangrijkste stap bij het bepalen van wat er nog meer moet worden gedaan om de ziekte van Gilbert's behandelen en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

•  Neem Fenobarbital. Dit soort medicatie is bekend dat de ziekte van Gilbert behandelen. Als u de aandoening, vinden uw opties en de resultaten van het nemen van fenobarbital.

•  Vermijd activiteiten die uw lever zal kwetsen. Als de ziekte van Gilbert van invloed op uw lever, is het belangrijk om je lever in de beste vorm te houden. Drink niet te veel alcohol, en medicijnen die bekend zijn om een ​​negatieve invloed op de lever te voorkomen.

•  Wees gerust. Syndroom van Gilbert niet fataal en is geassocieerd met een normale levensduur. Als u zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Gilbert's, zeker van zijn dat je een perfect normaal leven kan leiden.