Hoe te behandelen gewrichtspijn voor aspartaam ​​veroorzaakte Diabetische neuropathie

Aspartaam ​​is een kunstmatige zoetstof bestaat uit drie hoofdelementen: asparaginezuur, phenylalanine en methanol. Terwijl aspartaam ​​is een populair additief dingen zoals suikervrije kauwgom en dieetsoda, studies van de Universiteit van Barcelona suggereren dat regelmatige consumptie diabetes kan neerslaan en dat bestaande aandoeningen zoals diabetische neuropathie. Zodra aspartaam ​​het spijsverteringskanaal binnenkomt, wordt het afgebroken door maagzuren ontwikkelen tot onaangename chemische verbindingen zoals formaldehyde en mierenzuur, dat de bloed-hersenbarrière kan passeren en invloed verschillende lichaamsfuncties.

Instructies

•  Wijzig uw dieet. Verwijder alle bronnen van aspartaam ​​van uw huishouden. Controleer voedseletiketten. Direct onder de lijst van ingrediënten wordt de volgende waarschuwing te zien "bevat fenylalanine." Als dat zo is, het voedingsmiddel in kwestie bevat aspartaam ​​en moet worden weggegooid.

•  Bedien uw bloedsuikerspiegel. Gebruik je glucosemeter en controleer je bloedsuikerspiegel meerdere keren per dag. Doe wat je kunt om te blijven binnen de door de American Diabetes Association richtlijnen. Voor de maaltijd moet je glucose tussen 90 en 130, en vervolgens 1:59 uur na het eten van de meter moet lezen 180 of minder.

•  Zorg voor een gezond gewicht en eet goed. Dit zal niet alleen helpen bij het controleren neuropathie, het zal helpen om uw bloedsuikerspiegel te stabiliseren en leiden tot een algemene verbetering van de kwaliteit van uw leven. Kies voedingsmiddelen uit alle vier de groepen levensmiddelen en let op je porties want het is heel gemakkelijk om de grootte van onderschatten "een portie."

•  Neem een over-the-counter steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen of aspirine, te helpen verlichten gewrichtspijn.

•  Ontwikkel gezondere gewoonten door te stoppen met roken en het deelnemen aan een of andere vorm van lichamelijke oefening voor ten minste 30 minuten per dag, drie keer per week. Dit zal uw algemene bloedsomloop te verbeteren en kan de progressie van schade aan de zenuwen belemmeren. Daarnaast kan regelmatige lichaamsbeweging uw bloeddruk verlagen en lagere uw cholesterol.

Hints

  • Als je niet gewend bent om deel te nemen aan een fitness-programma, te beginnen met iets eenvoudig zoals lopen. Verhoog uw activiteitenniveau geleidelijk door kleine veranderingen, zoals het nemen van de trap in plaats van de lift of door het parkeren aan de andere kant van de parkeerplaats en het lopen van de extra 50 meter.
  • Neem contact op met uw arts voordat u begint met een fitness-programma om te bepalen welke vormen van lichaamsbeweging zijn goed voor je.