Hoe te behandelen gewrichtspijn geassocieerd met de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn, een auto-immuunziekte, ontsteking veroorzaakt in het spijsverteringskanaal, waardoor de mond, maag, dunne en dikke darm, darm en anus. De symptomen omvat buikpijn, braken, diarree, misselijkheid, constipatie, bloedarmoede en koorts. Gewrichtspijn is een belangrijk symptoom van de ziekte van Crohn en kan genetische of verworven zijn. De pijn in de gewrichten treedt meestal op wanneer aderen verliezen vloeistoffen als gevolg van diarree en uitdroging. Pijn en zwelling kunnen optreden in de darmen en gewrichten. De behandeling bestaat uit medicatie en veranderingen in het dieet.

Instructies

Behandeling

•  Gebruik medicijnen die de component 5-aminosalicylzuur (5-ASA), waarin stoffen die ontsteking veroorzaakt in het immuunsysteem remt bevatten. Nieuwe merken van 5-ASA verbindingen zijn effectief bij de behandeling van flare-ups in grote doses en als onderhoudsbehandeling bij lagere doses. De chemische structuur is vergelijkbaar met aspirine.

•  Neem een krachtige steroïde medicatie om de ontsteking te verminderen en het immuunsysteem onderdrukken.

•  Neem immunosuppressieve geneesmiddelen om afweersysteem in het lichaam te controleren. Immunoregulatoren worden voorgeschreven met steroïden in het begin, omdat het maanden voor de effecten van immunoregulatoren worden gevoeld.

•  Gebruik een behandeling met antibiotica gedurende vier tot acht weken om bacteriën te bestrijden wanneer het oplaait.

•  Gebruik anti-TNF medicijnen of andere behandelingen ineffectief spenen steroïden uit het lichaam.

•  Gebruik experimentele behandelingen als nuttige bacteriën medicatie als vervanging voor toxische bacteriën door antibiotica.

•  Gebruik van alternatieve benaderingen, zoals mind-body behandelingen, waaronder biofeedback, hypnotherapie, geleide fantasie, ontspanningstechnieken, geluid / muziek therapie en gebed. Gebruik een posturale therapie en een oefening regime, evenals tai chi, die een lage intensiteit oefening biedt, wanneer er geen alternatief is.

•  Gebruik andere alternatieve behandelingen, zoals acupunctuur en acupressuur.

Hints

  • Natuurgeneeskundige en homeopathische kruiden-behandelingen zijn ook beschikbaar, maar niet aan te raden. Er is geen onderzoek gegevens om de doeltreffendheid van de alternatieve therapieën omkeren cellulaire veranderingen ondersteunen. Niet uitsluitend of als vervanging voor conventionele medische behandelingen te gebruiken mind-body therapie.
  • Steroïden worden geassocieerd met bijwerkingen zoals acne, slapeloosheid, verhoogde bloeddruk, psychose, ernstige depressie, staar en glaucoom. Gebruik geen alcohol tijdens het gebruik van antibiotica.
  • Veel van de medicijnen zijn alleen op recept verkrijgbaar, dus voorafgaand overleg met een arts is noodzakelijk.