Hoe te behandelen Foot Fungus met een Bubbling voetenbad

Hoe te behandelen Foot Fungus met een Bubbling voetenbad

Voetschimmel is zeer moeilijk te behandelen en enkele medische behandelingen kan zelfs lever en hartproblemen. Als je last hebt van voetschimmel, dan voordat u riskante orale behandelingen proberen een eenvoudige, natuurlijke remedy.This borrelen voetenbad niet alleen verlicht pijn, lelijke verkleuring en ongemak in verband met voetschimmel, het verbetert ook zweetvoeten en kan helpen verzachten harde , gebarsten eelt. In dit artikel zullen we bespreken hoe we voetschimmel behandelen met een bruisende voetenbad.

Instructies

Hoe te behandelen Foot Fungus Met een Bubbling voetenbad

•  Giet 3 kopjes appelazijn in het bekken. Het bassin moet groot genoeg zijn om beide voeten houden wanneer ze volledig onder water zijn.

•  Voeg het warme water en soda. Al deze ingrediënten interactie met de azijn, wordt het gehele mengsel begint te borrelen.

•  Week je voeten in het warme bad van 10 minuten. Als u denkt dat het warme water helpt elke jeuk of een branderig symptomen die u kunt uw voeten te laten in meer, maar de bellen beginnen te vervagen en het water zal afkoelen.

•  Scrub je voeten zachtjes met de loofah. Dit zal dode huidcellen te verwijderen en ook helpen bij het werk de azijn mengsel in scheuren in je voeten, waar schimmel kan leven.

•  Pat je voeten droog met de handdoek. U kunt deze behandeling elke dag te gebruiken totdat je voetschimmel verdwijnt, dan is gekapt om een ​​keer per week om je voeten schoon en gezond te houden.