Hoe te behandelen en incontinentie met kegel oefeningen te voorkomen

Hoe te behandelen en incontinentie met kegel oefeningen te voorkomen

Kegel oefeningen zijn beoefend door vrouwen die zwanger jarenlang zijn. Deze oefeningen richten zich op de urethra en helpen om incontinentie te voorkomen door het versterken van de spieren die de urinestraal te controleren. Lees verder om te leren hoe te behandelen en te voorkomen dat incontinentie met kegel oefeningen.

Instructies

•  Leer de methode. In het begin kan Kegel oefeningen lijken moeilijk te begrijpen. De beste manier om de beweging te leren is om te oefenen bij het gebruik van de badkamer. Als je begint te plassen, probeer je best om de stroom te stoppen drie of vier keer heel. Hoe meer je de praktijk hoe langer je in staat zal zijn om de spieren goed vasthouden tijdens het plassen. Dit isoleert de spieren nodig zijn voor de Kegel oefening.

•  Draai en draai. Zodra je het gevoel van de Kegel spieren te leren, zul je in staat zijn om die spieren vast terwijl het doen van zowat elke normale dagelijkse activiteiten. Zittend op uw bureau op het werk, de vaststelling van een diner of gewoon een wandeling zijn alle grote plaatsen om Kegel oefeningen te oefenen.

•  Linking Kegel oefeningen en incontinentie. De spieren in de urethra zijn degenen die de stroom van urine uit het lichaam te controleren. Wanneer deze spieren worden versterkt zullen ze natuurlijk vast en helpen om urineverlies of incontinentie te voorkomen.

Hints

  • Praktijk Kegel oefeningen in elke situatie.