Hoe te behandelen Diaper Rash Met katoenen luiers

Hoe te behandelen Diaper Rash Met katoenen luiers

Katoenen luiers bieden u de mogelijkheid om een ​​natuurlijke route te gebruiken. Net als een wegwerpluier, met katoenen luiers, je baby kan nog steeds ontwikkelt een luieruitslag. Luier uitslag kan ontstaan ​​uit een verscheidenheid van verschillende dingen, zoals een allergische reactie op een wasmiddel, formule of je baby kan gewoon een gevoelige huid hebt. Zoals bij elke medische problemen van uw baby kan hebben, altijd contact op met uw kinderarts eerste geval is het iets ernstiger dan een luieruitslag.

Instructies

•  Verwijder de doek luier van het kind en was de baby met water en een milde zeep. Laat de baby lucht drogen en laat de luier af voor zo lang mogelijk. Als je een luier op moet zetten, laat het iets los om de luchtstroom mogelijk te maken.

•  Gebruik een natuurlijke wasmiddel op de luiers. Als je een gewone detergent gebruikt, kan het chemische stoffen die je baby's huid irriteren, zodat een natuurlijke of hypoallergeen reinigingsmiddel kan het beste voor de luiers te bevatten.

•  Wijzig uw baby vaak en spoel hem met water en een milde zeep, indien nodig. Vermijd het gebruik van babydoekjes dat de uitslag kan irriteren. Probeer om de baby zo snel mogelijk nadat hij gaat veranderen. Hoe meer tijd de urine of ontlasting heeft contact met de huid, hoe waarschijnlijker het kan de huid irriteren.

•  Gebruik een volledig natuurlijke luieruitslag crème met elke luier verandering. De zalf een barrière voor de huid zodat de urine of ontlasting minder contact met de huid van de baby.

Hints

  • Altijd praten met uw kinderarts eerst te zorgen dat uw baby niet hebben van een allergische reactie op iets, zoals zijn formule.