Hoe te behandelen depressie met ****

Hoe te behandelen depressie met ****

(Paroxetine) is een van de meest voorgeschreven antidepressiva gebruikt om klinische depressie, ook wel bekend als de grote-depressieve volgorde behandelen. Door overleg met uw arts of geestelijke gezondheid professioneel, en zorgvuldig nota nemend van de mogelijke bijwerkingen, zult u in staat om te bepalen of is de juiste manier om uw depressie te behandelen.

Instructies

Behandel uw depressie met Paxil

•  Bepaal of je ervaart symptomen van klinische depressie, in tegenstelling tot gewoon triest gevoel af en toe. Klinische depressie wordt meestal gekenmerkt door een overweldigende gevoelens van verdriet of wanhoop die laatste voor 2 weken of meer. Deze symptomen moeten ernstig genoeg om uw dagelijks leven beïnvloeden en het moeilijk of onmogelijk zijn voor u om productief te zijn.

•  Schedule een evaluatie afspraak met uw arts of geestelijke gezondheidszorg professional om erachter te komen of je last hebt van een major-depressieve stoornis. Samen met **** of andere antidepressiva, kan een programma van psychotherapie of gedragstherapie worden voorgeschreven met het oog op de root van je depressie te komen en de oorzaken weg te nemen.

•  Pas op voor de mogelijke bijwerkingen van, die vrij typisch voor een antidepressivum zijn. Deze bijwerkingen zijn misselijkheid, gewichtsverlies of gewichtstoename, droge mond, slapeloosheid, seksuele disfunctie of verlies van seksdrift, obstipatie en diarree. Veel van deze bijwerkingen verschijnen alleen tijdens de eerste paar weken van het nemen, verdwijnen als uw lichaam zich aanpast aan de medicatie.

•  Stel een tijd in lijn met uw arts voor het nemen van uw depressie te behandelen. In het algemeen zullen de symptomen van een zware depressieve stoornis verbetering in de eerste paar dagen van het nemen. Uw beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg kan besluiten om u af te leiden van **** na slechts een paar weken, afhankelijk van de vooruitgang die je maakt tijdens je psychotherapie of gedragstherapie-therapie sessies.

•  Verminder of stop het gebruik van een depressie alleen onder nauw toezicht van uw arts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te behandelen, omdat de ontwenningsverschijnselen van zijn enkele van de meest ernstige van alle antidepressiva. Deze ontwenningsverschijnselen kunnen zijn brein "zapt" (sensaties van elektrische schokken in het hoofd of de hersenen), misselijkheid, nachtmerries en suïcidale gevoelens of gedachten. Deze symptomen kunnen variëren van 24 uur duren om een ​​volle week na het staken van ****.

Hints

  • **** Wordt ook voorgeschreven bij paniekstoornissen, sociale angststoornissen en premenstruele-dysfore stoornis (PMDD) te behandelen.