Hoe te behandelen Depressie Met Kruiden

Hoe te behandelen Depressie Met Kruiden

Remedies, kruiden en supplementen worden steeds een populair alternatief voor de behandeling van depressie, vooral bij die mensen die wensen om de mogelijke bijwerkingen van de voorgeschreven medicatie zoals antidepressiva en anti-angst drugs te voorkomen. Door te praten met uw arts over uw conditie, kunt u in staat om depressie te behandelen met kruiden.

Instructies

Behandel Depressie Met Kruiden

•  Neem contact op met uw arts of geestelijke gezondheidszorg over de effectiviteit van kruiden en kruiden-supplementen om depressie te behandelen en of het een haalbare optie is voor jou.

•  Bepaal of u wilt de kruiden te nemen in de vorm van capsules, of als u ze wilt drinken in een vorm van thee. Veel van de kruiden gebruikt om depressie te behandelen, zoals drop, kan ook een aangename smaak die veel mensen genieten.

•  Zoek een bron voor het kopen van kruiden en kruiden-supplementen in uw omgeving. De meeste reformwinkels en vitamine winkels hebben een breed scala van kruiden om depressie te behandelen, en je kan zelfs een lokale tuinman die groeit en verkoopt geneeskrachtige kruiden te vinden. Of, kunt u overwegen het kweken van de kruiden zelf als je een groene duim.

•  Probeer St. John's Wort, die een van de meest voorkomende kruiden gebruikt voor de behandeling van depressie en stemmingswisselingen te verminderen. De meeste gezondheidsdeskundigen raden een dagelijkse dosering van 900 tot 1.800 mg. per dag voor de beste resultaten. Let wel dat er enige controverse over de veiligheid van Sint-Janskruid, vooral als je op dit moment medicatie voorgeschreven.

•  Gebruik zoethout, zowel in capsulevorm of thee, uw depressie. Drop bevat veel van dezelfde monoamine oxidase remmers in sterkere voorgeschreven medicatie voor de behandeling van depressie en persoonlijkheidsstoornissen. Het is echter mogelijk om bijwerkingen van zoethout, zoals een verhoging van de bloeddruk ervaren, dus contact op met uw arts voordat u het.

•  Onderzoek naar andere soorten kruiden gebruikt om depressie te behandelen. Deze omvatten valeriaan, damiana en ginseng. Zoek kruidensupplementen die kunnen combineren twee of meer van deze kruiden samen voor betere resultaten.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts of geestelijke gezondheid professional voordat u start met elke kruiden of kruiden-supplementen om depressie te behandelen. Sommige kruiden, zoals Sint-Janskruid, kan een negatieve reactie op veel voorgeschreven medicijnen hebben en kan heel gevaarlijk zijn.