Hoe te behandelen Chemische brandwonden Van Chloor in zwembaden

Hoe te behandelen Chemische brandwonden Van Chloor in zwembaden

Chloor is een bijtende stof die vaak wordt gebruikt om de pH te beheren in zwembaden en watersystemen. Terwijl de chemische stof is veilig, mits correct gebruikt, kunnen er ongelukken gebeuren, waardoor het een gevaar voor uw gezondheid en die nodig zijn om chemische brandwonden van chloor in zwembaden te behandelen maken. Een chemische brandwonden van de chloor in uw zwembad zal het gebied dat in contact kwam eerst en moet onmiddellijk worden behandeld, waardoor de huid van het worden verbrand erger van langdurige blootstelling beïnvloeden. Nadat de huid is aangetast, behandeling voor het branden afhankelijk van de ernst.

Instructies

•  Diagnose van het niveau van de schade onmiddellijk. Een diagnose bestaat uit het visuele verbrande gebied, en de interpretatieve reactie van de chloor chemische brandwonden slachtoffer. Gebruik een percentage aangetaste huid als een van de belangrijkste factoren. Grote brandwonden zal bijna altijd moeten onmiddellijk professionele aandacht. Als het branden is in de neus, mond of ogen, een arts raadplegen. Als huidlagen opengebroken worden en weefsels zichtbaar zijn, ga dan naar de ER onmiddellijk. Ook als de persoon lijkt radeloos, of is bleek, voelt klam en ademt ondiep, kan hij of zij zijn in shock, en je moet onmiddellijk medische hulp te zoeken.

•  Voer de eerste hulp op het verbrande gebied, afhankelijk van de ernst. Stromend koud water over de verbrande huid zal helpen om weg te wassen alle resterende chloor en kalmeren het gebied als kleding wordt verwijderd om de branden en alle surround oppervlakte van de huid bloot te leggen, zelfs voor de slechtere chloor brandwonden op de huid. Spoel het verbrande gebied grondig met koud tot warm water gedurende 15 tot 20 minuten.

•  tijden de chloor chemische brandwonden. Als het gebied lijkt op zonnebrand, je hebt een eerste graad branden van chloor in een zwembad. Als de branden heeft blaren of is de bovenste laag van de huid verwijderd, heb je een tweedegraads brandwonden. Elke burn dat is zichtbaar slechter dan alleen blaren huid zou kwalificeren als een derdegraads brandwond, het type dat onmiddellijke aandacht vereist door professionele zorgverleners om zoveel epidermis mogelijk te sparen.

•  Cover eerste-graads brandwonden royaal met natuurlijke Aloe Vero gel. Geef Ibuprofen voor de pijn en bedekken kleine verbrande gebied met een gaasje. Groot gebied de eerste en tweede graad (één of twee kleine blaasjes per zes centimeter van de oppervlakte van de huid) brandwonden moet gedekt blijven om besmetting te voorkomen in de overige lagen van de huid onder de verbrande gebied. Breng niet Aloë Vera voor de huid kapot. Wikkel een schone katoenen doek rond het verbrande gebied en laat droog voor de blaren gebied van een tweedegraads verbranding. Dit zal de pijn verzachten en trekken de hitte uit de brandwond.

•  Zorg voor een wake over het slachtoffer totdat de huid is opgeveerd en begonnen te genezen op zijn eigen. Het verbrande gebied moet schurft en droog totdat de verbrande lagen van de huid verloren gaan schilferen of korstvorming op de blaren. Het behandelen van de brandwonden behoren met natuurlijke Aloë Vera en verse bandages zal ervoor zorgen dat de huid geneest zonder littekens en het slachtoffer weer normaal zo spoedig mogelijk.

Hints

  • Beginnen om de lichaamstemperatuur van het slachtoffer te controleren vanaf het moment dat de brand is opgevallen. Een infectie in de huid zal leiden doorgaans tot een koorts. die zal u attent maken op de noodzaak van verdere behandeling van de chemische verbranding van chloor in zwembaden. Gebruik geen ijs of andere dan natuurlijke Aloë Vera crèmes, tenzij aanbevolen door een arts.
  • Wachten op de juiste behandeling van tweede- en derdegraads brandwonden kan leiden tot een groter verlies van de epidermale orgel en verhoogt het risico op complicaties als gevolg van ernstige chemische brandwonden van chloor in zwembaden.