Hoe te behandelen Caudasyndroom

Hoe te behandelen Caudasyndroom

Cauda equina syndroom is een ernstige aandoening die de samendrukking van de zenuwwortels in het ruggenmerg omvat. Caudasyndroom kan worden veroorzaakt door verscheidene dingen. Het kan een gevolg van trauma aan het ruggenmerg, tumoren, spinale infecties of een hernia zijn. Indien onbehandeld, kan Caudasyndroom permanente darm schade en verlamming veroorzaken bij patiënten. Heb je meer kans om een ​​volledig herstel te maken als je de aandoening behandeld worden binnen twee dagen na uw symptomen verschijnen.

Instructies

•  Prijzen spoedeisende hulp als u zijn gediagnosticeerd met cauda equina syndroom. Een arts kan een ontmoeting met u te gaan over uw mogelijke behandelingen.

•  Zoek uit of u onmiddellijk een operatie nodig. Dit is de meest voorkomende behandeling voor cauda equina syndroom. Een chirurg kan gaan in en pak de zenuwen in het wervelkanaal.

•  Neem een willekeurige medicatie voorgeschreven na de operatie. Het kan nodig zijn antibiotica om infectie en pijnstillers te verhinderen om te helpen de pijn te verlichten.

•  Ontvang behandelingen voor de oorzaak van de cauda equina syndroom. Als u Caudasyndroom vanwege een tumor, dan heb je om te gaan door bestraling of chemotherapie. Als u zijn gediagnosticeerd met een infectie, dan antibiotica worden voorgeschreven.

•  Follow-up met een arts. Na de operatie en aanvullende behandelingen, een arts controleert de omvang van uw neurologische schade. Als u de operatie hebben gedaan vroeg op, moet je geen last van blijvende schade.

Hints

  • Als u last van cauda equina syndroom, wil je misschien overwegen te sluiten bij een steungroep. Deze groepen kunnen helpen als je permanente neurologische schade hebben geleden.