Hoe te behandelen Brandnetels

Hoe te behandelen Brandnetels

Brandnetel is een kruidachtige plant die een gif om zichzelf te beschermen produceert. Wanneer u per ongeluk te poetsen tegen deze stekelige-leaved plant, de kleine haartjes aan de onderkant van de bladeren en de stengel van de plant afbreken en in te dienen in de huid, waar ze los mierenzuur, een histamine die een pijnlijke allergische reactie veroorzaakt. Mierenzuur is een krachtige irriterend dat uw huid veroorzaakt te zwellen of ontstoken, rood, vormen witte builen en ernstig verbranden en jeuk. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om de irritatie te behandelen.

Instructies

•  Kijk om te zien of u een kleine stekelige haartjes in je huid ingediend of als je ze kan voelen in het getroffen gebied. Plaats afplaktape over de rode of gezwollen huid, druk op de band naar beneden en dan snel trek hem aan de haren te verwijderen. Dit zal de haren van de brandnetel te stoppen van uw huid irriteren meer dan het al heeft.

•  Maak een papje van 2 el. zuiveringszout en 2 tl. water. Wrijf de pasta op je huid waar je in contact komt met de brandnetel kwam. Laat de pasta op de uitslag 30 minuten. Afwassen de pasta met warm water en zeep. Dep je huid droog.

•  Breng een ruime hoeveelheid van Calamine lotion of aloë vera gel op het geïrriteerde gebied om het te kalmeren.

Hints

  • Een andere natuurlijke remedie om te proberen als je merkt dat je nog steeds last van hevige branden en jeuk is om witte azijn giet over uw aangetaste huid en dep het droog. Als dit niet helpt, ga dan naar uw arts om een ​​recept voor steroïden, die zal kalmeren de rode gezwollen gebied en helpen genezen.