Hoe te behandelen acidose met kruiden

Hoe te behandelen acidose met kruiden

Het is uiterst belangrijk dat de pH (zuurgraad) in het menselijk lichaam in evenwicht - voornamelijk in het bloed en maag. Echter, soms, pH niveaus te hoog zijn. Deze aandoening staat bekend als zuurgraad of acidose. Acidose is eigenlijk een veel voorkomende aandoening, echter niet behandeld wordt, heeft het de neiging dat andere gezondheidsproblemen zoals zweren, artritis, huidaandoeningen, darmproblemen, hoofdpijn en een verzwakt immuunsysteem, om een ​​paar te noemen. Het behandelen van acidose is vrij eenvoudig en het gaat om een ​​10-daagse natuurlijke en plantaardige reinigen programma. Lees meer voor hulp.

Instructies

•  Eet een grote, groene, groene salade twee uur voor het naar bed gaan 's nachts voordat je je reinigen begint. Heeft 1 kop licht laxerende thee met uw salade. Een milde laxerende thee en salade zal u helpen te ontdoen van uw darmen van ongewenste afvalstoffen die kunnen leiden tot de ophoping van gifstoffen. "Get Regular" tea door Yogi is een van de top licht laxerende thee op de markt. Biologische kruidenthee zijn te vinden in de meeste reformwinkels en supermarkten.

•  Drink een 10-ounce glas tomatensap voor het eten het ontbijt. Tomatensap is een krachtige alkaliserende supplement dat zal helpen de balans van uw pH-niveau. Tomaten worden vaak gezien als zeer zure; Maar ze beginnen om uw pH-niveau beïnvloeden nadat ze zijn verteerd. Zo helpen ze je bloed gezond te blijven.

•  Eet twee handenvol rauwe spinazie en twee bananen met ontbijt. Spinazie en bananen zijn ook zeer krachtig alkaliserende voedingsmiddelen die je lichaam zal blijven gebruiken nadat ze zijn verteerd. Neem 100 mg vitamine B met ontbijt. Vitamine B is essentieel voor een gezonde stofwisseling. Het zal ook helpen bij het houden van uw bloed, huid en botten gezond, die allemaal de neiging om te lijden tijdens periodes van acidose.

•  Eet 4 oz. van rauwe wortelen en 2 stengels van ongekookte bleekselderij met lunch en diner, het vervangen van ten minste de helft van de vleesconsumptie. Het eten van groenten die rauw en ongekookt zullen hun alkaliserende eigenschappen intact te houden zijn. Koken of stomen van groenten heeft de neiging van hun uitputting van waardevolle eigenschappen en kunnen ze zuur in plaats van alkaliserende maken. Neem 100 mg vitamine B met lunch.

•  Drink 10 oz. van aloë vera sap tussen lunch en diner. Aloë vera sap is zeer krachtig in het bestrijden van schadelijke zuren die de neiging hebben op te bouwen in de maag tijdens periodes van de zuurgraad. Het zal ook helpen uw lichaam afbraak voedsel, zodat het sneller kan worden gebruikt en helpt u uw systeem van gifstoffen te ontdoen. Gerenommeerde merken van aloe vera sap, zoals de door Lily van Het merk Desert, zijn te vinden in de meeste reformwinkels.

Hints

  • Elimineer ten minste de helft van de zure voedingsmiddelen uit uw dieet tijdens de 7-daagse acidose reinigen. Deze voedingsmiddelen bevatten rundvlees, gevogelte, yoghurt, schelpdieren, varkensvlees en mayonaise. (Zie Bronnen voor een volledige lijst)
  • Elimineer cafeïne, verwerkte sappen, alcohol en frisdrank tijdens de reiniging.
  • Stop te zetten of te verminderen roken tijdens uw acidose reinigen. Roken remt gezonde bloedstroom.
  • Drink minstens 8 glazen water per dag.
  • Overleg met uw arts of zorgverlener voordat u drastische dieet of levensstijl veranderingen. Als u ziek op elk gewenst moment het gevoel en het gevoel dat het een noodgeval het nummer 911.