Hoe te behandelen Acid Reflux in Peuters

Hoe te behandelen Acid Reflux in Peuters

Zure reflux wordt veroorzaakt door een zwakke onderste slokdarm spier die vaak laat de inhoud van de maag lek in de slokdarm, waardoor maagzuur. Wanneer dit gebeurt om een ​​peuter, is het moeilijk om te gaan met, omdat ze niet kunnen uiten zich goed genoeg om u te vertellen wat er gaande is. Gelukkig, als je weet wat te doen, er zijn een paar manieren waarop u kunt uw kind helpen om zich beter te voelen en het voorkomen van toekomstige zure reflux problemen.

Instructies

•  Kijk uit voor de symptomen van zure reflux bij uw peuter. Deze omvatten keelpijn, kokhalzen, gewichtsverlies, brandend maagzuur en problemen met slikken. Een paar kinderen met zure reflux hebben zelfs moeite met ademhalen. Als u merkt dat uw kind is hees, controleer voor andere symptomen als dit kan worden veroorzaakt door de zure reflux.

•  Bezoek kinderarts van uw kind, zodra je je realiseert dat uw peuter kan lijden aan zure reflux. Uw arts kan besluiten om uw kind met voorgeschreven medicatie zoals Zantac of Prilosec behandelen. Echter, als u bereid om uw kind met voorgeschreven medicijnen te behandelen zijn, zijn er verschillende huismiddeltjes die je kunt gebruiken om zure reflux van uw peuter te behandelen.

•  Aanbieding kleinere, meer frequente maaltijden. Als er minder voedsel in de maag, wordt de reflux ook geminimaliseerd. Eet vaker stimuleert de speekselproductie en speeksel kunnen helpen genezen de beschadigde slokdarm. Speeksel is ook bekend om maagzuur, die zeer nuttig zijn bij de behandeling van zure reflux te neutraliseren.

•  Zet uw kind naar bed op hun linkerzijde. Slapen op de linkerzijde positioneert uw peuter, zodat de maag inlaat hoger is dan de uitlaat, die helpt de zwaartekracht houdt het voedsel in de maag. Uw peuter zal waarschijnlijk slapen comfortabeler, hetzij op hun buik of op hun linkerkant, dus zorg ervoor dat deze slapende posities te stimuleren.

•  Leer uw kind om hun voedsel goed te kauwen. Voedsel gekauwd in kleinere stukken wordt geleegd uit de maag sneller. Zorg er ook voor dat je niet je kind te voeden vlak voor het slapen gaan. Dit helpt het voedsel te verteren goed voor het gevaar van reflux veroorzaakt door liggen.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw kind krijgt een goede oefening. Obesitas verhoogt de symptomen van zure reflux.