Hoe te behandelen A Hot Tub Rash (Hot Tub Folliculitis)

Hoe te behandelen A Hot Tub Rash (Hot Tub Folliculitis)

Een hot tub uitslag is ook bekend als hot tub folliculitis. De wetenschappelijke naam van een hot tub uitslag (hot tub folliculitis) heet pseudomonas aeruginosa folliculitis. Een hot tub uitslag (hot tub folliculitis) is een infectie van de haarzakjes veroorzaakt door een soort bacterie. Een bacterie is de boosdoener van een hot tub uitslag (hot tub folliculitis)? Yep, verontreinigde spa's, zwembaden, glijbanen en andere water dingen kunnen de bacteriën die een hot tub uitslag (hot tub folliculitis) veroorzaken haven. Hier zijn de stappen om een ​​hot tub uitslag (hot tub folliculitis) te behandelen.

Instructies

•  IDENTIFICEER een bubbelbad RASH (HOT TUB FOLLICULTIS). Als u of een dierbare een huiduitslag van langdurig gebruik van een zwembad, een glijbaan, of hot tub dan meer dan waarschijnlijk heeft meegemaakt is het een hot tub uitslag (hot tub folliculitis). De huiduitslag verschijnt als binnen een paar uur of een paar dagen later. De huiduitslag wordt rood weergegeven of roze van kleur, hobbelig, en kan jeuken. De uitslag kan ook pus dat later sijpelen uit de plaats van infectie.

•  SCHOON HET GEBIED VAN DE HOT TUB RASH (HOT TUB FOLLICULTIS) SITE. Gebruik een milde zeep, zoals Dove om het gebied schoon te maken. Na het reinigen van de hot tub uitslag (hot tub folliculitis) aanwezig, goed drogen het gebied. U kunt zelfs een alcohol gebruiken met een watje na het reinigen van de omgeving.

•  TREAT het bubbelbad RASH (HOT TUB FOLLICULTIS). Om de hot tub uitslag (hot tub folliculitis) te behandelen, kan een azijn kompres een paar keer per dag gebruikt worden om de snelheid van de behandeling. Een andere behandeling van een hot tub uitslag (hot tub folliculitis) kunnen met behulp van hydrocortison crème een paar keer per dag. De hydrocortison crème zal ook helpen verlichten van de jeuk die wordt geleverd met de huiduitslag. Als al het andere faalt, een reis naar de dokter te verbieden antibiotica kan nodig zijn om zich te ontdoen van de hot tub uitslag (hot tub folliculitis). Soms is er geen behandeling nodig en de huiduitslag kan verdwijnen op zijn eigen na ongeveer een week. Echter, kan de huiduitslag verschijnen opnieuw wordt verontreinigd uit zwembaden, spa's, en andere water-objecten.

Hints

  • Douchen voor en na het gebruik van de zwembaden, spa's, en andere water-objecten naar een hot tub uitslag (hot tub folliculitis) te voorkomen.
  • Kinderen zijn meer geneigd om een ​​hot tub uitslag (hot tub folliculitis) als gevolg van een langere duur in het water voorwerpen.