Hoe te Begrijp de Feingold ADHD Dieet

Hoe te Begrijp de Feingold ADHD Dieet

Dr. Benjamin Feingold ontwikkelde zijn dieet om allergische reacties te verlichten voor salicylaten, en later ontdekte dat zijn dieet hielp ook hyperactiviteit bij kinderen. Het dieet hielp kinderen en volwassenen met attention-deficit hyperactivity disorder. Met ingang van 2002 werden bijna 1,6 basisschool kinderen in de VS gediagnosticeerd met ADHD, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. De Feingold dieet wordt beschouwd als een eliminatie dieet, en kunnen een manier om ADHD medicatie vermijden. De meeste levensmiddelenadditieven, kleurstoffen en conserveringsmiddelen worden geëlimineerd uit het dieet. Veel onderzoekers zijn kritisch over de gerapporteerde succespercentages van de ADHD dieet. Bespreek altijd extreme dieet met een medische professional.

Instructies

•  begrijpen hoe het dieet ontwikkeld. Dr. Feingold was het hoofd van allergie bij Kaiser Permanente Medical Center in San Francisco. Als kinderarts en allergoloog, herontwikkeld hij de voeding in de late jaren '60 en vroege jaren '70 toen het merkt mensen die gevoelig zijn voor aspirine toonde ook gevoeligheden voor voedingsmiddelen met een hoog in salicylaten. Feingold besefte dat wanneer chemicaliën, zoals levensmiddelenadditieven en kleurstoffen, werden verwijderd uit de voeding, allergieën afgenomen, en ook hyperactief gedrag afgenomen. Feingold had kunnen helpen ongeveer 50 procent van hyperactieve kinderen met het dieet. Het dieet werd oorspronkelijk onder de naam KP dieet na de Kaiser medisch centrum waar Feingold gewerkt. Het dieet werd later veranderd in het Feingold Dieet door de media en steungroepen. Het is nu de meest voorkomende ADHD dieet.

•  Definieer salicylaten, en te leren welke voedingsmiddelen de chemische bevatten. Salicylaten zijn een veel voorkomende natuurlijke stof die voorkomt in planten, en nauw verwant aan aspirine. Planten produceren van nature salicylaten voor extra bescherming tegen schadelijke bacteriën en rotting. Hoewel gewoonlijk veilig kunnen sommige mensen tolereren grote hoeveelheden salicylaten, en zijn zeer sensitive.These voedingsmiddelen worden ook vermeden als onderdeel van de Feingold dieet. Sommige groenten en fruit bevatten salicylaten, zoals aardbeien, tomaten, pruimen, perziken, bessen en druiven.

•  Elimineer kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen die hyperactiviteit kan veroorzaken. Kijk voor namen zoals "Rode 40" of "Yellow 5" op voedseletiketten, suggereert OrganicConsumers.org. Conserveringsmiddelen waaronder Butylhydroxyanisool of BHT, butylhydroxytolueen, zijn BHA en anderen eveneens uitgesloten van het Feingold dieet. De conserveringsmiddelen worden vaak gevonden in zeer kleine hoeveelheden in verpakte levensmiddelen, crackers, brood, verkorten en snacks.

•  Elimineer kunstmatige smaakstoffen en zoetstoffen. Dit omvat kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam ​​en saccharine. Kunstmatige smaakstoffen bootsen natuurlijke aroma's, en veel voedsel etiketten te lezen "kunstmatige sinaasappelsmaak" of "kunstmatige aardbeiensmaak" wanneer een synthetische smaak chemische stof wordt gebruikt. Echte vruchten toegestaan ​​op het dieet op te nemen bananen, kiwi's, honingmeloen, mango's en ananas. Groenten toegestaan: aardappelen, bonen, broccoli en bleekselderij.

•  Vraag om hulp van een expert in ADHD diëten. Volgens de Health System Universiteit van Michigan, de Feingold dieet is complex en star. Het kan moeilijk zijn om te volgen, zonder begeleiding van een deskundige op het gebied. De universiteit stelt voor patiënten geïnteresseerd zijn in het dieet te spreken met een diëtist of voedingsdeskundige bekend met het Feingold dieet. De voeding kan helpen bij ADHD, maar ook kinderen die lijden aan de aandoening.

•  Partner met het Feingold vereniging, of een voedingsdeskundige bekend met Feingold's onderzoek. De vereniging is een non-profit nationale steungroep van Feingold supporters met inbegrip van medische professionals en ouders. De Feingold Association biedt ook ondersteuning via een netwerk van leden in het hele land. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat sommige ouders hebben veel succes met het Feingold dieet, ondanks dat het moeilijk te implementeren. De universiteit staat in het algemeen dat het kan nooit kwaad om de hoeveelheid additieven en kunstmatige kleurstoffen in je dagelijkse voeding te verminderen, en om deze voedingsmiddelen te vervangen door meer natuurlijke en verse producten.

Hints

  • Hyperactieve aandoeningen worden ook behandeld met gedragstherapie samen met een dieet en medicatie. Met behulp van verschillende methoden kan de sleutel tot het overwinnen ADHD of hyperactiviteit bij kinderen.
  • Altijd praten met uw arts voordat u begint met een soort dieet. Begrijpen dat er voor-en nadelen aan elk dieet. Blijven tot het voorschrijven van ADHD medicatie nemen als aanbevolen om dit te doen door uw primaire zorgverlener. Het dieet kan helpen mensen met hyperactiviteit en ADHD, maar is geen garantie voor enige mate van succes.