Hoe te Beef kopen van Grass Fed Vee

Hoe te Beef kopen van Grass Fed Vee

Er zijn veel voordelen aan het eten van rundvlees uit gras gevoed vee. Een van de grootste voordelen voor de gezondheid is dat gras gevoed vee krijgen gewoonlijk geen hormonen of antibiotica, die vaak hun weg vinden naar ons voedsel. Het rundvlees uit gras gevoed vee kan ook lager in vet. Er zijn voordelen voor het milieu ook, met inbegrip van minder energie gebruikt in de verhoging van gras gevoed vee.

Het kopen van het rundvlees uit gras gevoed vee kan een beetje meer inspanning die gewoon bukken in uw hoek supermarkt nemen. Maar er zijn verschillende opties beschikbaar als je weet waar te kijken.

Instructies

•  Er zijn veel voordelen aan het eten van rundvlees uit gras gevoed vee. Een van de grootste voordelen voor de gezondheid is dat gras gevoed vee krijgen gewoonlijk geen hormonen of antibiotica, die vaak hun weg vinden naar ons voedsel. Het rundvlees uit gras gevoed vee kan ook lager in vet. Er zijn voordelen voor het milieu ook, met inbegrip van minder energie gebruikt in de verhoging van gras gevoed vee.

Het kopen van het rundvlees uit gras gevoed vee kan een beetje meer inspanning die gewoon bukken in uw hoek supermarkt nemen. Maar er zijn verschillende opties beschikbaar als je weet waar te kijken.

•  Koop rechtstreeks van de boer

In veel gevallen kunt u in staat om een ​​boer in uw omgeving die roept gras gevoederd rundvlees en verkoopt het vlees rechtstreeks aan de consument te vinden. In dit geval kunt u meestal praten met de boer en zelfs de boerderij zelf te bezoeken. Deze optie is populair bij mensen die willen weten en precies zien waar hun gras rundvlees vandaan komt.

•  Shop Farmer Markets

We denken meestal van boeren markten als de plek om te gaan voor groenten en fruit. In sommige markten, maar kunt u in staat om gras gevoederd rundvlees te kopen of op zijn minst praten met een boer die het verkoopt.

4-stick met uw lokale supermarkt

In reactie op de vraag van de consument, een aantal supermarkten en ketens beginnen de rundvlees van gras gevoed vee te verkopen. Informeer bij supermarkten in uw buurt om te zien of dit het geval is en, zo niet, hebben een gesprek met de manager en haar verzoeken

•  Shop online.

Het is niet altijd mogelijk of handig om het vlees ter plaatse kopen grasgevoerd vee. In dit geval is het mogelijk om het online kopen. Zelfs grote retailers zoals Amazon verkoopt gras rundvlees. (Zie de informatie in de bronnen hieronder.

Hints

  • Om gras rundvlees meer betaalbaar te maken, kopen in bulk of ga je aan met een andere koper.