Hoe te Artsen wijzigen

Hoe te Artsen wijzigen

Een persoon kiest voor artsen om redenen die onder meer het verplaatsen naar een nieuwe locatie, een verandering in de verzekeringsdekking of omdat het niveau van de zorg is niet up-to-par veranderen. Leer hoe u de artsen wijzigen en een verzorger die past bij uw levensstijl.

Instructies

•  Kijk voor een nieuwe arts in uw omgeving. Bel uw verzekeringsmaatschappij en vraag om een ​​lijst van artsen die zijn opgenomen in uw netwerk van providers. Bezoek de website van de verzekeraar om een ​​meer geavanceerde zoekopdracht uit te voeren. Vind een arts op basis van locatie, de praktijk, het ziekenhuis affiliatie en specialiteit. Kijk ook voor de artsen in de Gouden Gids van het telefoonboek.

•  Kies een arts en bellen zijn kantoor om te zien of hij nieuwe patiënten accepteert. Vraag of hij is gecontracteerd met uw verzekeraar om ervoor te zorgen uw ontvangst van de volledige voordelen. Hebben een lijst met vragen klaar over de praktijk, waaronder de kantooruren, ziekenhuis affiliatie, procedures betaling en algemene filosofie van de dokter op de patiëntenzorg.

•  Maak een afspraak met de nieuwe arts. Zodra u een nieuwe arts hebt geselecteerd en als je je comfortabel voelt, contact opnemen met uw huidige arts om hem te laten weten dat je van plan bent om artsen te veranderen. Je zou kunnen hebben om een ​​formulier te ondertekenen om het kantoor te machtigen om uw grafiek vrij te geven aan de nieuwe arts. Annuleren eventuele toekomstige afspraken die u hebt gepland met uw oude dokter.

Hints

  • Maak een lijst van nieuwe artsen waarin je geïnteresseerd bent. Als uw eerste keuze niet werkt, dan heb je een back-up lijst met providers te gebruiken zonder het doen van meer onderzoek te hebben.
  • Bel uw verzekeringsmaatschappij als u van plan bent om artsen te veranderen. Sommige verzekeringsmaatschappijen wilt worden gewaarschuwd om hun administratie te veranderen.
  • Vertel uw arts over alle nieuwe procedures of behandeling plannen die u momenteel ondergaat. Vraag hem om gaat verder met de behandeling of suggereren een andere manier om u te behandelen.