Hoe te Artritis Met Water Aerobics Ontlast

Hoe te Artritis Met Water Aerobics Ontlast

Water aerobics kan helpen verlichten de pijn en stijfheid van artritis. De pijnlijke en gezwollen gewrichten bij artritis kunnen veroorzaken ze stoppen oefenen, maar het gebrek aan beweging veroorzaakt nog meer stijfheid en pijn. Aquarobics verlichten pijn en stijfheid, alsmede bevordering van een goede circulatie. Hier zijn enkele tips om te helpen verlichten van de symptomen van artritis met aquarobics.

Instructies

•  Controleer de temperatuur van het water voordat je aërobe oefening. Warm water, tussen de temperatuur van 82-88 graden Celsius is het beste voor arthritics doet water oefeningen. Warm water helpt om de pijn van artritis te verlichten en zal uw oefening comfortabeler te maken. Temperaturen onder de 82 graden of boven 88 graden zal de oefening ongemakkelijk.

•  Begin met het water aerobics met een warming-up periode. Een warming-up is vooral handig voor mensen met artritis om "los te komen" stijve gewrichten voordat de aërobe oefening. Zachte bereik van de beweging oefening is een goede warming-up voor het begin van aërobe water oefeningen. Zitten aan de kant van het zwembad en beweeg je enkels in een cirkelvormige beweging, draai dan de beweging. Na het ophalen van in het water, doe zachte rekoefeningen of lopen over het zwembad. Buig je knieën en strek ze en doe hetzelfde met je armen. Warming-up voor vijf minuten.

•  Start het aërobe deel van de training langzaam, als je nieuw bent. Aerobics wordt uw hartslag en ademhaling te zamelen voor een langere periode van tijd, dat houdt je en je hart gezond. Gebruik de grote spieren van je benen en armen in een ritmische beweging om aerobics te bereiken. Omdat water veel meer weerstand dan lucht, oefening gedaan in het water is inspannend en effectiever. Water verdringt ongeveer 90 procent van je lichaamsgewicht, dus er is vrijwel geen stress op de gewrichten, botten en spieren van patiënten met artritis.

•  Oefening in het ondiepe gedeelte van het zwembad, als je niet kunt zwemmen. Goede aerobic oefeningen voor het ondiepe deel van het zwembad onder meer joggen, hardlopen, been schommels, zijwaarts of achteruit lopen. Voor patiënten met artritis die kunnen zwemmen, ga dan naar het diepe en het gebruik van een zwemvest, indien nodig. Oefening alsof je een fiets rijden, doen jumping jacks, skiën of joggen.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een trainingsprogramma.
  • Nooit zwemmen of oefenen alleen.
  • Draag rubberen zolen sandalen, als het zwembad bodem is glad.