Hoe te Artritis Met Moederkruid Behandel

Artritis is een chronische gezamenlijke aandoening. Het kan zowel inflammatoire of degeneratieve soms. Een op de vijf (ruim 21%) volwassenen in de Verenigde Staten verslag met dokter de diagnose artritis. In 2030, naar schatting 67 miljoen Amerikanen van 18 jaar of ouder naar verwachting-arts de diagnose artritis hebben. Enkele van de meest voorkomende symptomen van reumatoïde artritis zijn zwelling van de kleine gewrichten, met name de handen en voeten en algemene gewrichtspijn, stijfheid en gevoeligheid. Ongeveer een vierde van reumatoïde artritis patiënten uiteindelijk reumanoduli tijdens de latere fase van de ziekte. Dit zijn geharde klontjes die onder de huid ontwikkelen. Als reumatoïde artritis veroorzaakt aanhoudende gewrichtsontsteking, dan kan het vernietigen kraakbeen en bot integriteit, meestal in de voeten en handen.

Instructies

Hoe te Artritis Met Moederkruid Behandel

•  Moederkruid is een overblijvend kruid met chrysant, zoals bloemen die headily geurende. Het kruid wordt verondersteld profiteren artritis vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

•  Maak een moederkruid thee door het koken van een theelepel gedroogd kruid in 1cup water. Laat steile gedurende 10 minuten en zeef en drinken tijdens het warm. Voeg honing te zoeten.

•  Een tinctuur wordt gemaakt door het vullen van een pot met de vereiste hoeveelheid kruid (200 gram gedroogd of 300 gram verse, gehakte kruiden een liter vloeistof nodig). Bedek de bladeren met a25% alcohol / water-oplossing. Meestal wodka wordt gebruikt of rum, die zal helpen om de smaak van bittere kruiden zoeten; Gebruik nooit hout alcohol of alcohol. Gedestilleerd water, azijn en glycerol kunnen worden gebruikt om niet-alcoholische tincturen maken. Voeg vervolgens water bijvullen van de pot en sluit het deksel stevig vast. Plaats de pot op een donkere plaats en laat het steil voor ten minste twee weken, dagelijks schudden. Als u klaar bent, druk door kaasdoek of neteldoek en bewaar de oplossing in donkere flesjes of potjes om het zonlicht die de kracht te voorkomen. Tincturen zal duren tot twee jaar indien bewaard in een luchtdichte verpakking. Moederkruid tinctuur kunnen worden genomen in tinctuur vorm hoogste dosis van 5-10 druppels elke 30 minuten aan het begin van een migraine.

•  Een crème is een mengsel van water met vet of olie, die verzacht en combineert met de huid. Zelfgemaakte crèmes duren enkele maanden, langer als ze worden bewaard in de koelkast of koele plaats. Enkele druppels benzoë tinctuur langer behouden. Meng 25g witte bijenwas, 25g watervrije lanoline, 100 ml zonnebloemolie, glycerine 25ml en 75ml water. Verwarm het mengsel en voeg 50 g gedroogde kruid, onder voortdurend roeren. Zeef en giet het in een pot, afdichting bij afkoeling.

•  Moederkruid is ook beschikbaar in de vorm van uittreksels, capsules en tabletten gemaakt van gedroogde moederkruid. Aanbevolen dagelijkse dosis is 50-100 mg, hoewel tot 250 mg moederkruid kan worden genomen zonder dat er bijwerkingen optreden.

Hints

  • Moederkruid mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, omdat het de baarmoeder en menstruele stimulatie bevordert. Het mag niet worden gebruikt door iedereen die gevoelig is voor planten van de familie Ragweed, of heeft een allergie voor pyrethrinen. Moederkruid mag niet worden gegeven aan kinderen onder de twee jaar.