Hoe te Artritis Met cortisone crème Behandel

Hoe te Artritis Met cortisone crème Behandel

Artritis is een groep van aandoeningen die ontsteking van de gewrichten van het lichaam omvatten. Bijna elk deel van je lichaam kan worden beïnvloed door de ontsteking, zwelling en pijn geassocieerd met artritis. Sommige vormen van artritis kan fysiek invaliderend of zelfs levensbedreigend zijn als gevolg van complicaties die verband houden met de spieren en de inwendige organen. Bij minder ernstige gevallen kunnen cortisone crème helpen verlichten enkele van de symptomen geassocieerd met artritis.

Instructies

•  Breng cortisone crème direct naar delen van het lichaam die pijn gerelateerd aan artritis. Cortisone crème wordt gebruikt om de behandeling van de pijn en roodheid geassocieerd met gezwollen gewrichten en de structuren van het lichaam dat het ontstoken gebied omringen. Cortisone crème kan tot een paar uur te gaan werken en moet tijdelijk verlichting bieden voor maximaal een paar dagen.

•  Vermijd overmatig gebruik van cortisone crème om uw artritis te behandelen. Cortisone crème kan verkleuring, striae, kwetsbaarheid of dunner worden van de huid dat u behandelen als het te veel gebruikt veroorzaken. Wees gerust dat regelmatige,-arts begeleid gebruik van cortisone crème aanzienlijk risico van deze negatieve bijwerkingen niet uit te voeren.

•  Laat je ontstoken gewrichten zo veel mogelijk, terwijl ze te behandelen met cortisone crème. Het beste is om geen onnodige of buitensporige bewegingen die stress kunnen veroorzaken aan de gewrichten, zoals lichaamsbeweging of strenge fysieke activiteit te vermijden. Gebruik indien nodig een icepack of over-the-counter pijnstillers, zoals aanbevolen door uw arts om te helpen kalmeren uw artritis.

•  Praat met uw arts over iontoforese, een behandeling waarbij cortisone crème die wordt gebruikt voor meer ernstige gevallen van artritis. Tijdens de ionopheresis procedure u arts een kleine elektrische stroom direct via de huid naar de cortisone crème te absorberen door de huid en naar beneden door de voegen te helpen.

•  Bespreek het gebruik van cortisone injecties als alternatief cortisone crème om uw artritis te behandelen. Cortisoneinjecties worden algemeen gebruikt wanneer cortisone crème is niet effectief in het verlichten van de symptomen van pijn.

Hints

  • Begin met een cortisone crème met een lage dosis steroïden alvorens een sterkere dosis negatieve bijwerkingen te voorkomen. Cortisone kan onverwachte stijging van de bloeddruk en cholesterol, dus zorg ervoor dat deze bijwerkingen met uw arts te bespreken voordat u begint met het gebruik.
  • Cortisone vermindert de ontsteking door het verminderen van de activiteit van de witte bloedcellen in je lichaam die vechten tegen de ziekte, dus is het belangrijk om extra voorzichtig zijn om infecties te voorkomen tijdens het gebruik van cortisone crème.