Hoe te Aromatherapie Gebruik voor Weight Loss

Hoe te Aromatherapie Gebruik voor Weight Loss

De term "aromatherapie" werd bedacht door RM Gattefosse, een Franse chemicus, en het wordt gebruikt om therapeutische behandeling waarbij botanische oliën te beschrijven. Deze aanpak is afgeluisterd om zogenaamd te pakken een breed scala van gezondheidsproblemen, van huidaandoeningen tot hoofdpijn en nog veel meer. Aromatherapie wordt vaak gebruikt door gelovigen als onderdeel van een totale gewichtsverlies plan.

Instructies

Gebruik Aromatherapie voor Weight Loss

•  Stem voor vanille. Sommige studies suggereren dat de geur van vanille kan helpen onbedwingbare trek in zoetigheid te verminderen. Gebruik een vanille geurende aromatherapie kaars te helpen voorkomen of battle momenten van zwakte.

•  Slanke neer met patchouli. Patchouli wordt gezegd om te helpen reguleren van de eetlust. Voeg 12 druppels patchouli een diffuser en adem te helpen uw gewicht-verlies programma op koers te houden.

•  Baden in bergamot. Sommigen zeggen dat bergamot is effectief de eetlust. Bereid een warm bad. Voeg 12 druppels bergamot aan het bad water. Schuif aan en geniet.

•  Ontdek de geur van vertrouwen. Wie op zoek is om gewicht te verliezen worden vaak geplaagd door gevoelens van onzekerheid en twijfel aan jezelf. Jasmijn en sandelhout zijn beide zei effectief in het stimuleren van het zelfvertrouwen te zijn. Voeg 12 druppels van een van beide olie tot een diffuser en inhaleren.

•  Deal een doodsteek voor depressie. Proberen te houden aan een programma van het gewichtsverlies kan frustrerend zijn, en degenen die dit pad volgen vaak last van depressieve gevoelens. Velen proberen deze gevoelens te verlichten door te draaien naar "comfort" voedsel, waardoor hun gewicht-verlies inspanningen te boeten. Gebruik in plaats daarvan citroengras of salie olie. Deze oliën worden gezegd verheffend te zijn. Voeg 12 druppels van een van beide olie tot een diffuser voor opluchting.

•  Beef-up van uw kennis van oliën en recepten door een bezoek aan de Internationale Federatie van Aromatherapists website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Aromatherapie oliën zijn verkrijgbaar bij verschillende kosten, van goedkope tot dure. Het land waar de olie werd geoogst factoren in de kostprijs. Organisch, wild-geoogste oliën worden gewaardeerd om hun zuiverheid en hebben de neiging de duurste te zijn.
  • Diffusers en droppers zijn makkelijk te vinden en zijn relatief goedkoop.
  • Aromatherapie kaarsen zijn ook goedkoop geprijsd.
  • Aromatherapie is niet de beste aanpak als je lijdt aan ernstige symptomen zoals het braken van bloed of extreme kortademigheid. In gevallen zoals deze, wordt u geadviseerd om de zorg van een arts te zoeken.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.