Hoe te Anxeity Overcome

Hoewel iedereen ervaart nervositeit en angst in sommige capaciteit, angst is ernstiger en heeft de kracht om je persoonlijke en professionele leven verlamde. Wonen in een constante staat van "high alert" kan het podium voor onhandige sociale interacties te stellen. Bang zijn om doelen te veroveren kan je zelfvertrouwen te verliezen en je gevoel van eigenwaarde te verlagen. Leren om angst te overwinnen is de eerste stap naar het realiseren van uw potentieel en het verbeteren van uw leven.

Instructies

•  Let op het verschil tussen angst en bezorgdheid om onrealistische verwachtingen te voorkomen. Angst is een reactie in enge situaties en angst nervositeit houdt verband met de mogelijkheid van een enge situatie optreedt. Het is het verschil tussen die loopt van een echte slang en het krijgen uitgewerkt, omdat je denkt dat er zou een slang te wachten om u te bijten zijn. Het overwinnen van angst is niet over het wegwerken van angst, als het gezond is om bang te zijn wanneer zij worden geconfronteerd met de werkelijke gevaar.

•  Pinpoint de bron van uw angst. Begrijpen wat maakt je angstig kan u helpen voorkomen dat mensen en situaties die nerveuze gevoelens triggeren. Het kan je ook toestaan ​​om de onderliggende problemen direct aan te pakken. Besteed aandacht aan de start, de duur en de intensiteit van de symptomen van angst om je conditie beter te begrijpen.

•  Deel je problemen met vertrouwde vrienden. Praten door je problemen met emotioneel stabiel leeftijdsgenoten kan u helpen uw denken en gedrag aan te passen. Luisteren als je vrienden bevestigen uw positieve eigenschappen en bieden oplossingen om uw angst te overwinnen. Modelleren zelf na een zelfverzekerde vriend kan u concrete voorbeelden van geschikte gedrag.

•  Tik in de geest-lichaam verbinding. Sinds emotionele en fysieke gezondheid nauw verbonden is, is het belangrijk om te zorgen voor uw lichaam, terwijl genezing van uw geest. Houden aan een regelmatig slaap schema om te herstellen van de dagelijkse stress. Committeren aan een regelmatige lichaamsbeweging schema om het lichaam fit te houden en om agressie los. Eet een dieet vol voedzaam voedsel om het lichaam goed gevoed te houden.

•  Gain zelfvertrouwen om te helpen bij de strijd tegen de angst. Geloven dat je de kracht om uw probleem verslaan kan je motiveren om harder proberen te slagen bezitten. Herken je vaardigheden zonder zich te verontschuldigen voor te doen. Vergeef jezelf voor eerdere fouten te vermijden die in zelfmedelijden. Erken je prestaties tijdens het zweren aan een nog groter succes te bereiken.

Hints

  • Confronteren sociale angst frontale door het bijwonen van evenementen met goede vrienden. De extra ondersteuning kan je motiveren om uw vrees te overwinnen. Praten met een professionele geestelijke gezondheidszorg kan nuttig zijn wanneer het proberen om angst te overwinnen.
  • Probeer niet om angst 's nachts te overwinnen. Het duurt een consistente inspanning om de onderliggende problemen goed aan te pakken.