Hoe te annuleren CareFirst BlueChoice

CareFirst is de grootste zorgverzekeraar die Maryland en de Mid-Atlantische regio. De zorgverzekeraar omvat meer dan 80 procent van de aanbieders in Maryland en is aangesloten bij meer dan 165 ziekenhuizen in Noord-Virginia, DC en Maryland. Leden kunnen kiezen uit een aantal verschillende medische plannen die het beste aansluiten bij hun behoeften. De BlueChoice plan voorziet in de kostenbesparingen van een HMO met 365 dagen van het ziekenhuis dekking en preventieve zorg, waaronder routine examens en kantoor bezoeken. Leden die niet langer wenst onder BlueChoice worden gedekt kunnen hun plan op elk moment annuleren.

Instructies

•  Bel CareFirst BlueChoice ledenservices op (866) 520-6099 van maandag tot en met vrijdag van 07:00-07:00 EST.

•  Geef het lid diensten vertegenwoordiger van uw gezondheidszorg ID-nummer en hen op de hoogte dat u wilt uw plan te annuleren. Uw plan zal worden geannuleerd op de datum die u opgeeft. U kunt ook opgeven om uw plan onmiddellijk geannuleerd, effectieve dezelfde dag hebben.

•  Controleer uw e-mail. BlueCross BlueShield CareFirst zal u per email een bevestiging van uw plan annulering sturen. Als u uw plan geannuleerd in het midden van een facturatie cyclus, zal u een terugbetaling te ontvangen voor een bedrag dat gelijk is aan het gedeelte van de maand dat je niet te gebruiken. De controle wordt in de e-mail worden verzonden en kan tot een maand te ontvangen.