Hoe te Angina Heart symptomen te herkennen

Hoe te Angina Heart symptomen te herkennen

Angina kan worden ervaren als een gevoel van druk, knijpen of pijn in je borst. Het is niet iets om genegeerd te worden. Het wordt veroorzaakt door een lage zuurstof en bloedtoevoer naar de hartspier en is een indicatie van hart-en vaatziekten en kan hartaanval voorafgaan. Er is een stabiele angina pectoris, aanhoudende hart pijn geassocieerd met lichaamsbeweging of inspanning, en instabiele angina pectoris, plotselinge pijn of beklemmend gevoel op de borst dat een eventuele hartaanval kunnen signaleren. Leer hoe u enkele van de vele mogelijke tekenen van angina herkennen. Krijg regelmatig controleren en bezoek aan uw arts als u iets dat een symptoom kan zijn ervaren.

Instructies

•  Erken pijn op de borst, die vaak niet wordt beschreven als pijn, maar een knijpen of druk. Het kan voelen als stretching of een groeiende druk, en is beschreven als het gevoel alsof iemand stapt op je borst. Vrouwen soms beschrijven een stekende pijn, terwijl mannen hebben meestal een beklemming of druk beschreven meer als ongemak.

•  Kijk voor andere voorkomende symptomen zoals vermoeidheid met lichte inspanning, misselijkheid, kortademigheid, duizeligheid of zweten. Druk op de borst alleen al is reden om een ​​arts te zien. De druk in combinatie met een andere van deze symptomen mag nooit worden genegeerd. Hier krijg je een hart checkup snel.

•  Krijg controle van een arts voor angina en hartaandoeningen zo snel mogelijk als deze tekenen zijn nieuwe, of als ze aanhouden of als druk op de borst duurt langer dan een paar minuten.

Hints

  • Symptomen kunnen naad mild, maar hart-en vaatziekten en een hartaanval zijn een belangrijke doodsoorzaak. Ga niet voorbij aan angina.