Hoe te anemie met Natural Remedies Behandel

Anemie is een ernstige medische aandoening die kan worden veroorzaakt door vele interne problemen. De letterlijke definitie van anemie is een gebrek aan bloed in het menselijk lichaam. Dit bloedziekte kan worden veroorzaakt door ijzergebrek bloedziekte en zelfs verborgen ziekten in het lichaam. U kunt tal van medicijnen om bloedarmoede te behandelen nemen; maar er zijn ook zeer effectieve natuurlijke remedies die kunnen helpen met deze aandoening. Natuurlijk altijd in overleg met uw arts over een van deze middelen, evenals het hebben van een regelmatige check-ups om ervoor te zorgen uw bloedarmoede onder controle is.

Instructies

•  Consumeer vier appels per dag tot uw anemie volledig is genezen. De voedingsstoffen in de appels zal het ijzer in je lichaam te verhogen en zal helpen versnellen het genezingsproces. Eet een appel in de ochtend, een lunch, een in de middag, een andere voor het diner en een na het diner.

•  Drink 3 oz. van bietensap twee keer per dag op een permanente basis. Als het sap is te sterk voor je, verdunnen door toevoeging van 2 tot 3 oz. water. Bietensap zal helpen uw lichaam met essentiële vitaminen en voedingsstoffen om uw genezing te bespoedigen.

•  Vul een bad met warm water en voeg 1 kopje Epsom zouten. Met uw hand, meng het zout in het water gedurende enkele minuten, waardoor het op te lossen. Dompel je lichaam in het zoutbad voor 10 tot 15 minuten slechts eenmaal per week.

•  Eet vier gedroogde vijgen op een dagelijkse basis in de gehele behandeling voor bloedarmoede. De vitaminen in de vijgen zullen helpen bij de behandeling van uw lichaam en houd de ontsteking naar beneden.

•  Meng 3 eetl. honing met 2 tl. citroensap in 8 oz. water. U kunt of verwarmen het water of houd het koel, afhankelijk van uw smaak. Roer dit mengsel tot de ingrediënten goed gemengd zijn geweest, en elke ochtend verbruikt voorafgaand aan het eten van geen vast voedsel. Als u wilt, kunt u meng de honing en citroensap zonder water.

Hints

  • Vermijd cafeïne te versnellen het genezingsproces.
  • Altijd in overleg met uw arts voordat u begint met een natuurlijke remedies.