Hoe te Allergieën Met Local Honey controle

Lokale honing is een folk remedie gebruikt om stuifmeel allergieën te behandelen. Het bevat dezelfde soorten pollen die lucht worden in de lokale omgeving. Het idee achter de behandeling van allergieën met lokale honing is vergelijkbaar met allergie shots, dat de allergie wordt behandeld door middel van langdurige blootstelling aan de lokale pollen in de honing in kleine hoeveelheden.

Instructies

•  Zoek lokale honing. Allergie behandeling vereist lokale honing omdat de bijen worden blootgesteld aan dezelfde soorten pollen waaraan u wordt blootgesteld tijdens het allergie seizoen. Honing uit andere gebieden kunnen worden gemaakt uit verschillende soorten planten. De beste plek om te zoeken naar lokale honing is op de markt van een lokale landbouwer.

•  Eet 2-3 eetlepels van de lokale honing per dag. Neem het regelmatig, zoals de geneeskunde, voor een aantal maanden voorafgaand aan het seizoen van de allergie. Rauwe honing, die veel minder verwerkt dan de typische honing, kan beter voor de behandeling van allergieën, want het bevat meer van de lokale pollen zijn.

•  Het is mogelijk voor lokale honing om cross-reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor bepaalde pollen, in plaats van hen te helpen bij het ​​opbouwen van een tolerantie. Symptomen van deze cross-reacties zijn jeuk, huiduitslag en kortademigheid, en kan mogelijk leiden tot anafylaxie. Als u allergische reacties, terwijl op een lokale honing regime, stop dan met de honing en praat met uw arts.

Hints

  • U kunt opslaan honing voor een zeer lange tijd. Het is licht zuur, zodat het niet slecht gaan, zelfs zonder conserveringsmiddelen.
  • Geef nooit honing aan kinderen jonger dan twaalf maanden oud zijn, of het nu voor allergieën of andere redenen. Bacteriën in honing kan een ernstige reactie genaamd infantiel botulisme, wat leidt tot zwakte, constipatie, ademhalingsproblemen en zelfs de dood veroorzaken.