Hoe te Allergieën behandelen natuurlijk

Hoe te Allergieën behandelen natuurlijk

Allergieën worden veroorzaakt wanneer je lichaam fouten een normaal onschadelijke stof zoals bijengif, stuifmeel of voor een gevaarlijke stof en produceert antilichamen die gemeenschappelijke allergie symptomen zoals congestie, rode of jeukende huid, loopneus, hoesten, netelroos, en in ernstige gevallen, anafylaxie, piepende ademhaling en kortademigheid, volgens de Mayo Clinic. Terwijl er over-the-counter en recept medicijnen voor allergieën zoals corticosteroïden, antihistaminica en leukotriene modifiers, zijn er ook natuurlijke manieren om allergieën te behandelen.

Vochtigheid en temperatuur

Het handhaven van een ideale luchtvochtigheid in uw huis of slaapkamer kan mensen helpen die lijden aan astma, allergieën, schimmels, mijten en stof, volgens MedicineNet. Het houden van uw huis tussen de 40 en 50 procent luchtvochtigheid is ideaal voor mensen met allergieën, en een luchtbevochtiger kan helpen dat te doen. Een temperatuur tussen 68 en 72 graden Fahrenheit kan ook helpen. Als u overweegt het gebruik van een luchtbevochtiger, praten met uw arts eerst. Terwijl bevochtigers gunstig voor de behandeling van allergieën kan worden, kunnen zij een nadelige reactie in sommige patiënten veroorzaken, volgens de Mayo Clinic.

Nasale lavage

Nasale lavage is eigenlijk de medische term voor het opruimen van de sinus passages met behulp van water. Speciale apparaten zoals een neti pot of een bol-achtige spuit ontworpen om dik slijm spoelen van je neus, volgens de Mayo Clinic. Neti potten en bulb spuit apparaten zijn veilig te gebruiken zolang de instructies van de fabrikant waarvan € ™ s worden gevolgd en u gebruikt gedestilleerd water of water dat is gekookt en afgekoeld tot kamertemperatuur. U kunt een neti pot of bol spuit gemaakt om je sinussen te wissen van de meeste drogisterijen, medische aanbod winkels of via verschillende online retailers, als u can not € ™ t vinden een in uw omgeving te krijgen.

Hier krijg je een massage

Het kan komen als een verrassing voor sommigen, maar het krijgen van een massage daadwerkelijk kan bijdragen tot het verminderen van allergische symptomen als zij are not € ™ t te streng. Massage werkt om allergieën te verlichten, want het verlaagt je bloeddruk en hartslag, terwijl het verbeteren van de bloedsomloop, die de algehele stressniveau uw lichaamseigen € ™ s verlaagt, het houden van allergieën onder controle, volgens Rodale News. Echter, als u ernstige symptomen en niet alleen af ​​en toe een loopneus, massage kan niet genoeg zijn.

Vermijd Allergenen

Het vermijden van de dingen die je allergisch voor is vaak de belangrijkste stap in het voorkomen van een allergische reactie zijn, volgens de Mayo Clinic, en het vermijden van allergenen meestal helpt te verminderen of te verlichten symptomen. Praat met uw arts over manieren om allergieën te identificeren als je voelt dat je de symptomen van een allergische reactie, maar arenâ zeker € ™ t wat youâ € ™ re allergisch voor. Allergietesten nodig zijn.

Hints

  • Wist u dat de meeste sierbloemen geen pollen los te laten? Zij baseren zich op de bijen om het stuifmeel te verspreiden. Niet bloemen vrezen. De meest waarschijnlijke bronnen van allergie produceren pollen zijn bomen, gras en ambrosia.
  • Rauwe honing kan onveilig zijn voor jonge kinderen.