Hoe te Alkalize & je lichaam ontgiften

Dat spek en double-kaas pizza gegarneerd met vijf-alarm chili had je voor het diner gisteravond is niet al te goed zitten. Je voelt traag, moe en humeurig. Misschien moet je het niet hebben weggespoeld met een liter bier. Misschien moet je niet hebben gegeten dat jelly donut en een extra grote rundvlees en kaas ontbijt burrito. Wat erger is, is dat je spijsvertering is een back-up voor meer dan een week. Je zit, stam --- en er gebeurt niets. Je nodig hebt detox. Je nodig hebt om jezelf te zuiveren van de giftige bacteriën die is vast te houden aan uw dikke darm muren en vergiftigen uw lever, die, als gevolg, de oorzaak is van uw leidingen om een ​​back-up en uw algehele gevoel van welzijn te ebben op een all-time low.

Instructies

•  Elimineer gifstoffen uit je dieet --- geen koffie, thee, sigaretten, voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet, vlees of geraffineerde suikers. Voorkomen dat je in de buurt of met behulp van huishoudelijke producten die chemicaliën in hen, zoals afwasmiddel en spuitbussen hebben.

•  Stap in een schone omgeving. Verlaat de stad en de buitenwijken voor een paar dagen --- per week, als je kunt. Kom in de schone berglucht of verse platteland. Inademen van frisse lucht zal het afweersysteem van uw lichaam nieuw leven inblazen en revitaliseren uw bloed, die verder zal stimuleren uw lever om de toxines te verdrijven van uw lichaam.

•  Snel voor 24 uur. Drink alleen water --- veel water. Je moet zeven liter water per 10 kilo lichaamsgewicht. Drink zuiver alkalisch water of gedistilleerd water --- allesbehalve kraanwater, dat, hoewel in het algemeen veilig, zit vol met chemische stoffen, zoals chloor. U kunt uw water alkalize door het toevoegen van een scheutje zuiveringszout. Alkaliserende middelen verminderen de hoeveelheid zuur in je lichaam --- zuur dat afkomstig is van koffie, thee, vlees, gelei donuts en andere ongezonde voedingsmiddelen.

•  Drink sap. Na de eerste 24 uur vasten voorbij zijn, ben je waarschijnlijk moe. Juice, zolang het niet wordt verwerkt, zal toevoegen van de nodige suikers om te helpen uw lichaam te blijven om de gifstoffen te zuiveren en geven je een energieboost. Sinaasappel- en grapefruitsap zijn ideaal omdat ze worden geladen met vitamine C, die essentieel is voor een gezond immuunsysteem. Drink een acht-ounce glas sap vier of vijf keer gedurende de volgende 24 uur. U zult snel moeten eten.

•  Eet een groene salade. Laad je salade met spinazie, broccoli, komkommer, selderij, tomaten, avocado, wortelen --- alle goede dingen, maar laden extra op de groene bladgroenten, die vol alkalines zijn. Doe geen kaas en ranch dressing op uw salade --- of geroosterde kip. Groenten alleen! Gebruik een beetje olijfolie en balsamico azijn dressing; een snufje zout en peper, ook.

•  Wissel uw groene salade maaltijd met fruit. Bananen, appels, druiven, peren en meloenen hebben veel water en suiker zal snel door je spijsverteringskanaal. Wissel het fruit en groene salade maaltijd in de komende twee of drie dagen. Blijven drinken van veel water en sap. Door dit punt, moet je dikke darm te zijn op de weg naar herstel. Je moet een beetje meer energie hebben, en je moet beter onderbouwd worden slapen. Dit is hoe je zou moeten voelen --- elke dag.

•  Voeg vezelrijke ontbijtgranen, brood en havermout aan uw dieet. Eet een kom-staal gesneden havermout, bijvoorbeeld, met een kleine hoeveelheid honing en sojamelk. Fiber zal de nodige smering toe om los te komen van de giftige bacteriën, vet en zuur vastklampen aan uw dikke darm muren om die laatste tocht naar de hopper te maken. De vezels in het graan is niet verteerbaar en het zal gaan door je lichaam gemakkelijk, het nemen van de andere onverteerbare zaak met haar. Handhaaf deze vezelrijk dieet, afwisselend in de groenten en fruit, voor de rest van de week. Je moet nu gaan naar de badkamer --- veel. Dit is goed. Hoe meer je gaat, hoe meer je je lichaam ontgiften. Vergeet niet om te houden het drinken van vloeistoffen om uitdroging, die vaak wordt geleverd met overmatig plassen en ontlasting te voorkomen.

•  Oefening. Yoga en meditatie zijn de beste oefeningen voor detox. In yoga, ademt u bij elke beweging. Breathing helpt zuurstof beweging door het bloed. De verschillende yoga-posities zijn ontworpen om te helpen bij het stimuleren van de interne organen, vooral de lever, waar giftige stoffen bevinden. Meditatie helpt je geest te ontspannen, dat is ongetwijfeld negatief beïnvloed door die overmatige maaltijden van hamburgers gedoopt in boter en BBQ saus. Het resultaat, wanneer goed uitgevoerd, is een overweldigend gevoel van welzijn, die, door dit punt in je detox-programma, je moet vrij gemakkelijk te verwelkomen.

Hints

  • Als u toegang tot een sauna, gebruik het. Zweten zal ook helpen zuiveren van giftige stoffen uit uw lichaam. Gebruik van de sauna voor 20 minuten per dag, veel water drinken als je zweet. Vasten en ontgiften neemt wilskracht. Als u wilt een goed gevoel --- of, beter nog, wil niet elke ochtend wakker te denken van een vrachtwagen is geland op je hoofd --- gezond eten en bewegen. Maak er een life-style keuze. Niet te veel eten. Het is net zo makkelijk te overdrijven over fruit en groenten zoals het is ham biefstuk en franse frietjes. Eet totdat je net begint met een vol gevoel.