Hoe te Alcoholisme Bespreek met geliefden

Hoe te Alcoholisme Bespreek met geliefden

Het bespreken en uitleggen van een alcohol verslaving aan uw familie en vrienden kan een van de moeilijkste dingen die je ooit zal doen. Als u te maken met een alcohol verslaving jezelf, en voel je dit bekend te maken aan uw vrienden en familie, volg dan deze stappen over hoe om alcoholisme te bespreken met dierbaren.

Instructies

•  Bepaal wat je zal bespreken. U mag per se niet praten over je eigen alcoholisme verslaving, maar misschien namens iemand anders dat u de zorg over. Je zou kunnen uitleggen wat een alcohol verslaving is om je kinderen of misschien te maken met het zelf.

•  Praat met uw vrienden en familie over wat gevoelens die je eerder zou ervaren, en welke gevoelens je zou onderdrukken, terwijl het drinken van alcohol. Ook hen vertellen hoe u van plan bent om deze gevoelens te beheren op een gezondere manier.

•  Kondig aan uw familie en vrienden dat je een alcoholverslaving. Hoe eerder je de mensen die dicht bij u van dit geheim te vertellen, hoe sneller je zal zijn op een weg naar herstel. Het is zeer belangrijk om toe een probleem.

•  Bespreek met je vrienden en familie waarom je uiteindelijk net zo goed een je deed drinken, en hoe u van plan bent om hulp voor alcoholisme te krijgen. Veel mensen zullen een andere persoon te ondersteunen als ze weten dat de persoon zal hulp in de toekomst te zoeken.

•  Vraag uw familie en vrienden voor de steun. Vraag hen om u te luisteren als je ooit nodig hebt om te praten over alles. Zorg ervoor dat u mijn excuses aanbieden aan de mensen die je mag tijdens uw tijd van het drinken hebben gekwetst.

•  Maak een plan van aanpak met je vrienden, familie en andere dierbaren. Vertel hen dat je hulp van support groepen zoals AA, of zelfs uw kerk zal krijgen indien van toepassing. Reik uit naar uw gemeenschap voor hulp. Leg aan uw dierbaren dat herstel niet 's nachts gebeuren, en dat het enige tijd kan duren voordat u terug naar normale gezondheid te krijgen.