Hoe te afbouwen van aripiprazol

Hoe te afbouwen van aripiprazol

Aripiprazol, beter bekend als Abilify, een antipsychoticum met vele toepassingen in de psychiatrie. U kunt uzelf veilig en met de minste bijwerkingen mogelijk afbouwen van de geneeskunde.

Instructies

•  De eerste stap is om uw arts te raadplegen voordat discontuing aripiprazol. Aripiprazol is een sterke anti-psychotische gebruikt bij de behandeling van bipolaire stoornis, schizofrenie en andere psychische aandoeningen. Het is belangrijk om de stappen die u over te nemen met uw arts voordat u verder gaat met uw plan om jezelf te spenen van aripiprazol zijn te bespreken. De reacties van terugtrekking kan sterk of levensbedreigende en medische ingang wordt geadviseerd in deze situatie.

•  Het is gebruikelijk om afbouwen elke vorm van geneeskunde die je mentale en emotionele toestand naar het herroepingsproces te verlichten. Het afbouwen moet worden gedaan in de loop van weken - niet dagen - en moet je zo langzaam en voorzichtig als je kan gaan. Stoppen met het medicijn cold turkey zal psychose veroorzaken en zal uw emotionele toestand drastisch veranderen. Je mag schudden, zijn angstig, vaag, lijden verslechtering psychose of lijden aan een zenuwinzinking door te proberen om jezelf te spenen of allemaal tegelijk te snel af van Abilify.

•  Langzaam beginnen met het bedrag van Abilify u verlagen. Het kan beter zijn als u afbouwen uw dosering elke week. Het is mogelijk om taps omlaag uw dosis in de loop van enkele dagen, maar meestal is dit geen veilige werkwijze en ontwenningsverschijnselen kunnen ernstig zijn. Algemeen bij mensen van de ene anti-psychotische ander ze afbouwen van de initiële anti-psychotische de loop van 2 weken. Het kan nuttig zijn om uw eerste week beginnen bij normale dosering zijn, dan langzaam te breken de capsules in twee helften en kleinere porties als de weken gaan door.

•  Zodra je jezelf hebt gespeend, kunt u beginnen met het nemen van nieuwe medicijnen om de symptomen van uw aandoening te verlichten. Het is cruciaal dat je niet start met Abilify opnieuw.

•  Wees niet verbaasd als ontwenningsverschijnselen blijven, zelfs nadat u niet meer nemen Abilify. Algemeen ontwenningsverschijnselen omvatten problemen met denken, concentreren en converseren; suïcidale gedachten; emotionele instabiliteit; schudden; milde tot ernstige bezorgdheid; paniekaanvallen en veranderingen in abstracte denkprocessen.

Hints

  • Heeft Abilify cold turkey niet stoppen. Krijg toestemming van uw arts.