Hoe te Ademhalingstechnieken wijzigen


Het wijzigen van uw ademhalingstechniek kan nuttig zijn voor de mentale focus, stress en pijn management. Een van de meest effectieve ademhaling methoden voor ontspanning en stress relief is buikademhaling, ook wel aangeduid als middenrif ademhaling. Het membraan wordt naar beneden gedwongen, waardoor de lucht duwen in je longen en het helpen met een betere return doorbloeding. Deze specifieke techniek kan helpen bij alle van de eerder genoemde gebieden, en het is een van de gemakkelijkst te leren. Buikademhaling kan worden beoefend in een paar eenvoudige stappen.

Instructies

•  Plaats een hand op je borst en de andere op je buik. Zorg ervoor dat wanneer u een diep adem in te nemen, de hand op je buik hoger is dan de ene op je borst. Zo ja, betekent dit het membraan goed trekt lucht in de longen. Je moet alleen je handen op de borst en de buik wanneer je in eerste instantie aan het leren zijn deze ademhalingstechniek. Zodra je deze techniek hebt bereikt, hoeft u niet langer de plaatsing van de hand voor deze eerste stap.

•  Adem zo diep mogelijk door je neus, en adem uit je mond. Houd deze adem binnen zo lang als je kunt, maar niet langer dan een telling van zeven. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is heel simpel, wanneer daadwerkelijk in gebruik genomen. Dit zal het makkelijker met de praktijk geworden. Uw ogen kunnen worden gesloten als het zal helpen u zich richten op het proces.

•  Adem langzaam door je mond, tellen tot acht als u dat doet. Het is belangrijk te onthouden dat een sleutel tot het succes van diepe ademhaling is de manier waarop je volledig uit te ademen; niet alleen hoe diep je inademt. Concentreer je op prettige scènes; Dit zal u toelaten om maximale aandacht te bereiken. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker deze visualisaties zijn.

•  Herhaal dit proces vier keer met vijf ademhalingen per keer. Dit zal u helpen ontspannen, gefocust en pijn vrij te voelen. Zodra u vertrouwd bent met deze techniek zijn, kunt u eenvoudig uitvoeren van het wanneer dat nodig is. U kunt deze methode ook van de ademhaling aan meditatie te vergemakkelijken gebruiken, helpen met de mentale focus, hulp bij stress en ontspanning, en het vergroten van het uithoudingsvermogen voor lichamelijke activiteit.