Hoe te Acidophilus Tablets Toevoegen aan Yoghurt

Hoe te Acidophilus Tablets Toevoegen aan Yoghurt

Acidophilus, ook bekend als lactobacillus acidophilus, of lactobacilli zijn de goede bacteriën die in de darmen bevinden. Wanneer u niet over genoeg darmbacteriën, kunnen slechte bacteriën over te nemen en veroorzaken gist infecties, evenals darmproblemen. De meest voorkomende manier om acidophilus te nemen is door middel van tabletten, of yoghurt, waarin de levende cultuur bevat. Als u een probleem hebt het slikken van de tabletten, kan je ze toevoegen aan yoghurt die niet reeds hen bevat. Het toevoegen van acidophilus om yoghurt die al bevat het kan maagklachten veroorzaken.

Instructies

•  Kijk naar je acidophilus tablet en bepalen hoeveel levensvatbare levende bacteriën die het bevat. Volgens de National Institutes of Health (NIH), de meeste bevatten een tot 10 miljard bacteriën, maar inname moet worden verspreid over de loop van een dag. Als het bevat minder dan vijf miljard euro, kan je de hele pil toe te voegen aan de yoghurt. Als er meer dan vijf miljard euro, moet je de pil tussen twee porties yoghurt splitsen.

•  Plet de tablet. U kunt dit doen met een mortier en een stamper, of plaats de tablet in een dikke boterham zak en sluit het dicht. Met behulp van een deegroller, plet de tablet en blijven rollen over het tot het fijn gemalen.

•  Voeg de tablet aan de yoghurt, en roer goed. Plaats de yoghurt terug in de koelkast een half uur. Dit zal de tablet stukken tijd zacht te geven. Als u splitsen de dosering tussen twee porties yoghurt, voeg slechts de helft van de pil op dit punt. Laat de andere helft in de gesloten zak later op de dag bewaren voor.

•  Roer de yoghurt nog een keer voor het eten.

Hints

  • Als je niet wilt gaan door het werk van het toevoegen van acidophilus om yoghurt, probeer het vinden van yoghurt die al bevat levende culturen. Het zal duidelijk worden vermeld op het etiket.
  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u enig kruiden of geneesmiddelen om uw dieet, vooral als u het nemen van eventuele medicijnen.
  • Als u een verzwakt immuunsysteem of ervaren darmklachten vaak, het NIH raadt u vermijden consumeren extra acidophilus.