Hoe te Acid Daling Maag Home Remedy

Verhoogde maagzuur kan bijdragen aan een aandoening bekend als zure reflux of GERD, waardoor pijn in de maag en de slokdarm, soms leidend tot meer ernstige spijsverteringsstoornissen, sommigen zo ernstig als kanker. Afgezien van het gebruik van over-the-counter geneesmiddelen die bijwerkingen op lange termijn kan hebben, veel home remedies beschikbaar zijn voor het verminderen van overtollig maagzuur. Volg de onderstaande instructies om een ​​of meerdere huismiddeltjes die u zullen helpen zich beter voelt en de symptomen van zure reflux te verminderen.

Instructies

Hoe te Acid Daling Maag Home Remedy

•  Koop biologische appel cider azijn en meng een theelepel met acht liter water en drink twee keer per dag te helpen verminderen maagzuur en maagzuur symptomen. De azijn moet organische meest effectief zijn. Controleer om te zien of de "moeder van azijn" is in de fles. Dit ziet eruit als een wazige wolk en is de stof die u verzekert de azijn is biologisch.

•  Voeg een theelepel rauwe of onbewerkte honing aan de appel cider azijn en water mengsel. Nogmaals, zorg ervoor dat de honing is biologisch.

•  Indien de appelazijn niet werkt, probeer dan een mengsel van soda en water. Bereid door het toevoegen van een kwart tot de helft theelepel. zuiveringszout aan een acht ounce glas water en drink een paar keer per dag tot een maximum van drie theelepels zuiveringszout dagelijks.

•  Gebruik spijsverteringsenzymen met uw maaltijden aan het vermogen van je maag om eiwitten te verteren verhogen.

•  Eet kleinere maaltijden en kauw je eten goed, zodat het zich mengt met meer speeksel, wat de spijsvertering helpt.

•  Eet een appel of drink een glas ongezoet, biologisch appelsap om de symptomen van GERD pakken. Kalium in de appel helpt om de overmaat zuur te neutraliseren in de maag. Probeer dit voor het slapen gaan als je gevoelig voor zure reflux symptomen gedurende de nacht zijn.

•  Maak een aangepast dieet om de symptomen van brandend maagzuur te genezen. Elimineer meel sterk bewerkte tarwe, witte suiker, overtollige vetten, koffie, frisdrank en alcohol uit je dieet voor de verlichting van pijnlijke GERD symptomen.

•  Gebruik een zure reflux kussen wedge om je bovenlichaam te verheffen tijdens het slapen en verlichten de symptomen van brandend maagzuur.

Hints

  • Sommige mensen hebben alle tarwe en zuivel te elimineren om de symptomen van overmatig maagzuur te verminderen. Koop een sapcentrifuge en voor te bereiden zelfgemaakte groente- en vruchtensappen, met name appelsap.
  • Na het uitproberen van een verscheidenheid van home remedies om maagzuur te verminderen, als de symptomen aanhouden, een arts raadplegen. De hier verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om de plaats van medisch advies in te winnen.