Hoe Spot Fake Zhen DE Shou

In een poging om snel gewicht te verliezen, sommige mensen gebruiken verluidt snel gewicht-verlies programma's zoals pillen en supplementen. Een van de meest bekende gewichtsverlies capsule is Zhen de Shou. Deze Chinese vermageringsdieetpillen maken aanvragen voor bijna wonderbaarlijke gewichtsverlies succes. Omwille van de populariteit van het product, hebben verschillende andere producten beweren te zijn Zhen de Shou ook doorgedrongen tot de markt. De nep Zhen de Shou producten bevatten drastisch verschillende chemische stoffen uit de originele capsules en zijn zeer gevaarlijk.

Instructies

•  Lees de ingrediënten op de verpakking. Real Zhen de Shou capsules of tabletten bevatten flavonen, crategus pinnatifida, saffloerolie, Ginko moer, kassieboomzaad en alg.

•  Kijk voor een andere gewichtsverlies ingrediënt genaamd sibutramine. Hoewel dit gewichtsverlies ingrediënt is goedgekeurd in Noord-Amerika, Europa en het Midden-Oosten, hebben echte Zhen de Shou capsules niet indammen.

•  Kijk voor een ingrediënt genaamd Ephedra. Dit is een gevaarlijke drug die is verboden in Noord-Amerika en vele landen. Fake Zhen de Shou bevat vaak deze gevaarlijke medicatie.

•  Zoek naar de blauwe bloem zegel op de verpakking. De Chinese tekens in groter schriftelijk dan enige andere taal op de verpakking.

•  Controleer of het pakket heeft een gouden munt Seal, een gouden staaf die wordt afgedrukt op de linker onderkant van de doos en het logo van Endless Beauty aan beide uiteinden van de doos. Original Zhen de Shou producten moeten deze elementen hebben.

•  Kijk voor meerdere hologrammen over de hele doos. Bovendien moet de oorspronkelijke Zhen Shou capsules een mengsel van donkergroen en licht groen.

Hints

  • Oefening en langdurige verandering van eetgewoonten is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen en het weg te houden.
  • Gebruik geen geneesmiddel of supplement niet nemen zonder te bespreken met uw beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.