Hoe sneller te herstellen van een operatie met alternatieve therapie

Hoe sneller te herstellen van een operatie met alternatieve therapie

Er is geen twijfel dat een operatie kan worden stressvolle. Natuurlijk, alle patiënten hopen op een spoedig herstel. Er zijn een paar alternatieve geneeskunde technieken die kunnen helpen bij het genezingsproces. Alternatieve geneeswijzen omvat alle praktijken die wordt gebruikt buiten de conventionele geneeskunde. In plaats van tegen de stroom van de conventionele geneeskunde, echter vele alternatieve therapieën zijn ontworpen om te werken met conventionele technieken. Bepaalde therapieën, zoals autosuggestie (zelf-hypnose) en vitamine therapie, kan helpen versnellen het genezingsproces bij gebruik in combinatie met post-operatie medicijnen en schoonmaakmiddelen. Autosuggestie is de handeling van de programmering van de hersenen en het lichaam naar iets specifieks, zoals een succesvol herstel van een operatie geloven. Vitamine therapie, anderzijds, omvat het verhogen van de normale inname van vitaminen bestrijding deficiëntie en helpen het lichaam met natuurlijke processen. Volg deze stappen om meer te leren.

Instructies

Sneller herstellen van een operatie met autosuggestie

•  Kijk voor een comfortabele, rustige locatie waar u geen onderbrekingen of afleiding zal ervaren.

•  Probeer je hoofd leeg van alle gedachten. Dit zal moeilijk zijn op het eerste. Het zal gemakkelijker met de praktijk te krijgen. Wanneer gedachten doen voert u uw geest, neem dan een minuut om ze te erkennen. Laten passeren.

•  Focus op de gespannen punten in je lichaam. Je moet precies weten waar je bij je hebt spanning en stress om jezelf volledig te ontspannen.

4 Haal diep adem te focussen op het loslaten van de spanning in je geïdentificeerde plaatsen. Terwijl je inademt, stel je een helder licht gevuld met energie, of levenskracht.

•  tellen achteruit van 10 als je het gevoel echt ontspannen. Het kan helpen om je om elk nummer voorstellen dat in je hoofd als je het tellen.

•  Maak een positieve verklaring over uw aanstaande of een recente operatie. Uw verklaring kan zowat alles, zolang het maar te maken heeft met een positief aspect van uw spoedig herstel.

•  Herhaal uw verklaring een paar keer totdat je voelt dat je geest reageren op deze suggestie.

•  tellen van 0 tot 10 Geef jezelf een moment aan te passen aan het normale bewustzijn.

•  Meer informatie over autosuggestie en genezing aan de "Hypnose Network"-website (zie bronnen hieronder).

Gebruik Vitamine Therapie om sneller van een operatie herstellen

•  Neem vitamine A-supplementen. Vitamine A is bekend om het stimuleren van het immuunsysteem, die kan helpen afweren infectie na de operatie. Bovendien, vitamine A stimuleert nieuwe celgroei, hetgeen essentieel is voor een snel herstel.

•  Verhoog uw vitamine C inname zowel voor als na de operatie. Sommige artsen zijn van mening dat vitamine C het immuunsysteem van uw lichaam kunnen stimuleren en helpen genezen.

•  Voeg een extra dosis vitamine E als je te herstellen van de operatie. Vitamine E is bekend voor het bevorderen van een gezonde huid en haargroei; dus het kan helpen genezen uw wond sneller.

•  Meer informatie over vitamine therapie en genezing aan de "Orthomoleculaire geneeskunde"-website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Vitaminen zijn gewoonlijk duur. Ze kunnen worden gekocht bij de meeste grote winkels en de gezondheid van voedsel markten.
  • Voor het gebruik van vitamines na de operatie, in overleg met uw arts om ervoor te zorgen dat ze niet interfereren met de medicijnen die u mogelijk gebruikt.
  • Alternatieve therapie dient niet te worden gebruikt in plaats van de conventionele geneeskunde in levensbedreigende situaties. Zoals hoge koorts, een operatie wondinfectie, bewustzijnsverlies of visie problemen - - als u ernstige symptomen contact op met uw arts onmiddellijk.
  • Raadpleeg MayoClinic.com om te leren hoe jezelf te onderwijzen over alternatieve geneeskunde vorderingen (zie bronnen hieronder). Leer hoe je die claims te beoordelen voordat u uw behandeling beslissing te nemen.