Hoe snel Dostinex werk?

Dostinex is de merknaam voor de generieke geneesmiddelen cabergoline en is een geneesmiddel dat regelmatig om op die moeten worden genomen voor de gebruiker om de voordelen te zien. Algemeen patiënten beginnen met een lage dosis van Dostinex, de dosering verhoogd gedurende een periode van enkele maanden om bijwerkingen tot een minimum. Bodybuilders die steroïden zoals nandrolones en trenbolones gebruiken vaak last van impotentie, en Dostinex kunnen worden genomen om verlaagd libido op te lossen en verbeteren van de libido. Dostinex wordt ook gebruikt door sommige atleten, omdat, als een dopamine-agonist, het is gemeld om de leerstof nieuwe motorische vaardigheden, zodat de gebruiker kan leren en behouden de vaardigheid sneller. Dostinex is ook gebruikt als een slaap steun en als een antidepressivum.

Gebruik en dosering

Dostinex wordt toegediend door artsen voor de behandeling van hormonale problemen die ongebruikelijk productie van moedermelk (hyperprolactinemie) veroorzaken. Het werkt aan de productie van een hormoon (prolactine) te verkleinen dat de melkproductie genereert. Dostinex is een oraal medicijn twee keer per week gehouden met aanpassingen in de dosering van de patiënt meestal toegediend na een bloedtest. Standaard dosering begint typisch bij 0,25 mg tweemaal per week en een week verhoogd tot een maximale dosering van 1 mg tweemaal voor de behandeling van hyperprolactinemie. Enkele veel voorkomende symptomen van hyperprolactinemie die worden gezien bij vrouwen onder meer onregelmatigheden in de menstruele cyclus en spontane afscheiding van melk. Mannen kunnen last hebben van hyperprolactinemie zo goed en kan de volgende symptomen vertonen: vergrote melkklieren, melkproductie, verminderde libido en een verminderde productie van zaadcellen.

Andere toepassingen

Dostinex wordt ook gebruikt om de ziekte van Parkinson. Bij patiënten Parkinson is de toegediende dosis zo hoog als 11,5 mg per dag in sommige studies en proeven, veel groter dan de maximale aanbevolen dosering voor hyperprolactinemia patiënten. Andere gerapporteerde effecten van het geneesmiddel zijn hyperseksualiteit, verhoogd libido en pathologisch gokken. Kaalheid, agressief gedrag en psychotische stoornissen zijn ook gemeld. Meestal worden deze bijwerkingen verminderd of geëlimineerd wanneer de dosering is verlaagd.

Side Effects

Typische bijwerkingen van het nemen van Dostinex behoren constipatie, hoofdpijn, duizeligheid, braken, ongewone zwakte en vermoeidheid, slaperigheid, tintelingen of gevoelloosheid. Sommige onwaarschijnlijk, maar nog steeds mogelijk bijwerkingen zijn stemmingswisselingen en flauwvallen. Wanneer één van de bijwerkingen optreedt, moeten ze onmiddellijk worden gemeld aan een gekwalificeerde zorgverlener. Er zijn verschillende medicijnen Dostinex mag niet worden ingenomen met, zoals medicijnen voor geestelijke of stemmingsstoornissen, zoals chloorpromazine, promethazine, haloperidol, thiothixeen, chloorprothixeen en metoclopramide. Er kunnen andere medicijnen die schadelijk interacties kan hebben met Dostinex, en het wordt aanbevolen dat de patiënt beoordeling alle op dit moment voorgeschreven medicijnen met een arts voordat u Dostinex.

Sommige van de resulterende effecten van de overdosis Dostinex hallucinaties, neusverstopping en variaties bloeddruk.