Hoe schrijf professionele doelen voor een Verpleegster School

Hoe schrijf professionele doelen voor een Verpleegster School

School verpleegkundigen proberen te voldoen aan de behoeften gezondheid van jongeren op onderwijsinstellingen. Een school verpleegkundige werkt zelfstandig uitvoeren van een scala aan verantwoordelijkheden, uit het bijstaan ​​na kleine ongelukken met het uitvoeren van workshops over actuele medische zaken en zich te concentreren op de gezondheid van het onderwijs. Als je een passie voor het serveren van jongeren, communiceren goed met gezinnen en studenten, en geniet van het maken van scholen een veiliger plaats te nemen aan de volgende richtlijnen in uw professionele doelen voor jezelf te houden op de taak.

Instructies

•  Bedenk hoe je het aantal dagen dat leerlingen afwezig zijn om gezondheidsredenen terug te dringen. Studenten die veel missen school hebben moeite inhalen van achterstallig opdrachten, presteren minder goed op tests, en niet het grootste deel van hun educatieve ervaring te krijgen. Sommige gezondheidsproblemen kan niet worden voorkomen, maar het doel moet zijn om leerlingen op school hebben zo vaak mogelijk.

•  Focus op studenten die omstandigheden die hun vooruitgang belemmeren hebben. Vraag de leerkrachten en ander schoolpersoneel om u te vertellen over eventuele studenten met de gezondheid uitdagingen die hen verhinderen te spreken, horen en aandacht evenals anderen. Nadat u de juiste tests uit te voeren, verwijzen deze studenten om een ​​toespraak, horen of andere specialist die u kan helpen.

•  Educate gezinnen over gezondheidskwesties. Veel ouders en verzorgers zijn druk met werk, familie verplichtingen, en andere taken, zodat u kan nodig zijn om meerdere mededelingen naar huis te sturen met een student om ervoor te zorgen dat ze worden ontvangen. Houd workshops om mythes te weerleggen en te verlichten vrees over kwesties zoals het H1N1-virus.