Hoe schrijf je een advertentie voor een Medical Practice

Er zijn veel zorgverleners beschikbaar, dus het is belangrijk voor artsen, specialisten en andere medische professionals om zich te presenteren op een manier die aanspreekt klanten. Hun advertenties moet de kwaliteit van de zorg die zij verlenen weerspiegelen. Ongeacht waar ze adverteren - op tv, radio, internet, in kranten of tijdschriften, enz. - Overtuigende reclame exemplaar is de sleutel.

Instructies

Hoe schrijf je een advertentie voor een Medical Practice

•  Onderzoek de handeling waarvoor je werkt - hun specialiteiten en geschiedenis - en vertrouwd te raken met de behoeften van hun patiënten.

•  Kijk naar tal van voorbeelden van de soorten advertenties die u wordt verwacht om te schrijven. U kunt inspiratie putten uit hen en krijgen een idee van het soort toon zij bij normaal gebruik. "Medische Marketing & Media Magazine" richt zich op het leveren van professionals van de nieuwste reclame van de medische sector.

•  Denk aan de houding die je projecteren in uw reclame exemplaar. Lol of luchtige advertenties voor een plastisch chirurg die gespecialiseerd is in rimpelbehandeling kan goed werken, maar ze zijn niet geschikt voor een medische praktijk omgaan met ernstige ziekten.

•  Kom met een memorabele jingle of slagzin die vastlegt wat de medische praktijk te bieden heeft. Dit kan enige tijd om goed te krijgen, maar het is van cruciaal belang. Nogmaals, je houding is belangrijk: Voor die "fun" medische praktijken, kunt u overwegen om een ​​woordspeling te overwegen (bijvoorbeeld: "Get Gesneden tegen een goede Prijs" zou kunnen werken voor een cosmetisch chirurg met een onderhoudende persoonlijkheid.).

•  Vul veel pagina's en veel van wat je schrijft verwerpen. Het schrijven van advertenties is brainstorm-intensief werk. Je zal niet eindigen met het meeste van wat u af te zetten, maar je zult genieten van het verkennen van de mogelijkheden.

•  Fine-tunen van uw exemplaar. Reclameteksten moet kort en krachtig zijn.

•  Vraag uw klant om het definitieve ontwerp van uw advertentie bekijken. Neem alle feedback en herwerken van de advertentie als dat nodig is.