Hoe schrijf ik een voorstel voor een Halfway House

Hoe schrijf ik een voorstel voor een Halfway House

Het openen van een half huis in een gemeenschap is meestal een uitdaging. De eerste reactie van de lokale bevolking is vaak negatief. Maar veel hangt af van de aard van de mensen die verblijft in het opvangtehuis. Bewoners op een straat, bijvoorbeeld, veel meer ontvankelijk voor het hebben van een half huis voor verstandelijk gehandicapten dan voor ex-gedetineerden kunnen zijn. Een voorstel voor een half huis moet zich concentreren op het doel van de faciliteit en eventuele angsten die kunnen bestaan ​​omheen.

Instructies

•  Schrijf een omschrijving dat het doel van het opvangtehuis, het aantal inwoners, het ontwerp van het gebouw en de mate van toezicht omvat. Je moet ook, zonder schending van de vertrouwelijkheid, beschrijf de aard van de bewoners u hoopt te hebben in het huis. Als uw organisatie met succes soortgelijke huizen heeft ook in andere gebieden, kunt u ook dit te vermelden.

•  Adres van de mogelijke problemen van de lokale bevolking. Het is het beste open over te zijn. Plan een aantal evenementen om het half huis in de wijk te integreren. Een voorbeeld zou zijn om een ​​kopje koffie 's ochtends speciaal te organiseren voor de bewoners om de lokale bevolking te ontmoeten. Deze plannen moeten worden opgenomen in het voorstel. Benader de buren met een vriendelijke houding; Dit kan bezwaren tegen het voorstel te minimaliseren.

•  Voeg een lijst van evenementen, activiteiten en, in voorkomend geval, werk dat is gepland voor de bewoners. Geef een lijst van de therapeutische ondersteuning van de bewoners zullen ontvangen, zowel buiten als binnen de woning. Geef een overzicht van het beleid met betrekking tot gezondheid en veiligheid en andere zaken die door de wetgeving.

•  voldoen aan alle Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services regelgeving met betrekking tot mensen die zijn ondergebracht in faciliteiten zoals halverwege huizen. Deze omvatten The Patient Safety and Quality Improvement Act, die de veiligheid en vertrouwelijkheid adressen. U moet begrijpen en volgen de eisen Occupational Safety and Health Administration over de veiligheid van bewoners en werknemers.

Hints

  • Adequate en passende begeleiding is een van de belangrijkste elementen in het succes van de woning.