Hoe schrijf ik een brief aan State Farm

Hoe schrijf ik een brief aan State Farm

State Farm is een verzekeringsmaatschappij die verzekeringen zoals de auto, huiseigenaren en leven aan klanten in heel het land biedt. Op State Farm kunt u kiezen uit een aantal opties met betrekking tot uw factuur betaling: u kunt uw maandelijkse factuur afgeschreven van uw bankrekening automatisch of u kunt een cheque uit te schrijven en stuur het naar uw lokale State Farm kantoor. Al uw beleid worden gerold in een rekening bij State Farm, zodat uw leven, auto en huiseigenaren verzekering zijn allemaal op hetzelfde plan.

Instructies

•  Stel een brief aan State Farm. Als u het schrijven van een individuele werknemer van de onderneming, onder zijn of haar naam op de brief in plaats van, "aan wie zulks aangaat."

•  Leg uw reden voor het schrijven in het lichaam van uw brief. Houd de brief kort en bondig om duidelijk uw boodschap naar State Farm.

•  Teken uw brief als "Sincerely" of "Sincerely Yours" en uw naam. Voeg uw contactgegevens - uw adres, e-mailadres en telefoonnummer - als u wilt State Farm contact met u opnemen met betrekking tot de informatie in uw brief.

•  Mail je brief naar State Farm op de zakelijke adres:

State Farm Insurance
Eén State Farm Plaza
Bloomington, IL 61.710

Hints

  • Als je wilt mail uw brief naar het kantoor van uw lokale agent kunt u het adres van de agent op de State Farm website via de link "Zoek Agent" en het invoeren van uw postcode in te vinden om een ​​lijst van alle agentschappen en adressen State Farm in zie je gebied.